18. 3. 2013 19:31 − 3129× − 1

Volný pohár 2013 + video kalendář Duda-design

I když do začátku Volného poháru 2013 zbývají ještě téměř dva měsíce, řada posádek již v těchto chvílích finišuje s přípravou své techniky.

I když do začátku Volného poháru 2013 zbývají ještě téměř dva měsíce, řada posádek již v těchto chvílích finišuje s přípravou své techniky. Pozitivní zprávou pro všechny zájemce o rallyové svezení za přijatelných finančních podmínek, avšak při zachování všech bezpečnostních pravidel je, že v letošním roce se Volný pohár rozrostl o další soutěž a to o Rallye České Středohoří v Litoměřicích. Na jezdce tak čeká celkem sedm soutěží, přičemž každá posádka si do celkového hodnocení sezóny započítá šest nejlepších výsledků.

Stejně jako v předchozích letech je zde možnost předsezónních konzultací s hlavním technickým komisařem Volného poháru p. Šimkem, který případným zájemcům podá výklad technických pravidel tak, aby na přejímkách vozů do jednotlivých závodů nedocházelo k neřešitelným situacím, kdy posádka nesplňuje zejména bezpečnostní pravidla. Pan Šimek je navíc zárukou vlídného jednání a konstruktivního přístupu.

Pořadatelé soutěží zvažují zavedení online výsledků ze všech závodů, nechme se tedy překvapit, nakolik se tato myšlenka podaří zrealizovat.

Abyste si s předstihem mohli poznamenat termíny jednotlivých soutěží, připravila pro Vás firma Duda-design video kalendář, který Vám představí nadcházející sezónu za pomoci záběrů z uplynulého ročníku Volného poháru. http://www.youtube.com/watch?v=kDcB3mMhlSQ

Všechny další informace včetně odkazů na webové stránky jednotlivých soutěží naleznete na stránkách www.volnypohar.cz

Komentářů celkem: 1
18. 3. 2013 20:52
0 0
Opakuji se - opět velice pěkná práce Duda Designsmajlíksmajlík Fandím Vám smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!