23. 3. 2013 08:12 − 2557× − 2

Rallye Český Krumlov s novým ředitelem

V organizačním týmu v dochází ke střídání na pozici ředitele, když Jindřicha Kunce střídá další dlouholetý organizátor Luboš Šalát.

V osvědčeném organizačním týmu v letošním roce dochází ke střídání na pozici ředitele rallye, když dosavadního Jindřicha Kunce střídá další dlouholetý organizátor Luboš Šalát.

„Chtěl bych poděkovat Jindrovi za jeho čtyřleté období ředitelování, ve kterém se českokrumlovská rallye dostala o hodně výše a patří bezpochyby k domácí špičce,“ poděkoval za dosavadní práci nastávající ředitel.

K rozhodnutí opustit post ředitele vedla Jindru Kunce jak nečinnost Federace automobilového sportu AČR, tak i některých členů Svazu rally po loňském, pro automobilové soutěže velmi problematickém roce a nekompetentní vyhodnocení vzniklé situace.

„Nedávná snaha několika významných organizátorů sdružit své náměty a podněty ke zlepšení stavu v českých soutěžích a požadavek na alespoň nějakou činnost vedoucí k právní i další podpoře pořadatelů rallye ze strany FAS AČR, byla nekompromisně ze strany sportovní autority smetena ze stolu. Autorita pro mě přestala být autoritou, a abych svými postoji vůči ní nemohl do budoucna ublížit Rallye Český Krumlov, rozhodl jsem se nepokračovat jako ředitel naší soutěže,“ komentuje své rozhodnutí Jindra Kunc.

Bývalý ředitel ale „pořadatelování“ neopouští a od nynějška bude působit jako šéf organizačního týmu Rallye Český Krumlov.

Další novinky hledejte na www.rallyekrumlov.cz a www.ckmotorsport.cz.

Komentářů celkem: 2
23. 3. 2013 12:281
0 0
To se mu ani nedivím. Takových lidí je víc, co jsou znechuceni....
23. 3. 2013 13:082
0 0
Jindřich byl pan ředitel, o tom nemůže nikdo znalý zapochybovat. Jeho odchod z funkce jen potvrzuje, o co u nás skutečně komu jde.
Ale nějak mi ta zpráva nezapadá do kontextu s informací o ustavení nové Asociace pořadatelů rally, která vznikla před měsícem a sídlí ve Vyškově. Mám tomu rozumět tak, že bude jen dalším aktivem FAS?
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!