Zbyněk Hrabec - eWRC.cz
1. 4. 2013 12:41 − 2740× − 2

Radikální změna plánu u Zbyňka Hrabce

Zbyněk Hrabec po roce s Civicem v Poháru ČR mění techniku a šampionát a míří do boje o vavříny ve dvoukolkách v Mistrovství Evropy.

Na poslední chvíli se u posádky Zbyněk Hrabec – Martin Hlavatý změnila situace a plány. Podařilo se zajistit potřebný budget a kluci na poslední chvíli mění vůz i šampionát. Místo Poháru České republiky a Hondy Civic VTI pojedou s vozem Suzuki Ignis S1600 ze stáje SPARROW racing team všechny zbývající závody ME a své tažení Evropou by tak měli začít už na Azorských ostrovech. V rámci získávání zkušeností není vyloučen ani start na nějakých vybraných závodech MS.

A co na to říká sám pilot: "Jsem moc rád, že se nám podařil tento husarský kousek a oba se už s Martinem moc těšíme. Po rally Vrchovina se auto přestaví na šotolinový podvozek a měli by začít první testy v rámci přípravy. Hned potom se auto a tým nachystají na závod a vydají se na dlouhou cestu. Na šotolině to bude velká neznámá, takže se budem snažit se to naučit. Na dalším závodě na Korzice, který je už na asfaltu se však nebudem chtít nechat zahanbit. Uvidíme kam až dosáhneme v konečných výsledcích v rámci kategorie dvoukolek na konci roku."

Držme tedy klukům pěsti, ať se jim daří jak nejlépe může.

Komentářů celkem: 2
1. 4. 2013 16:051 Upraveno 16:09
0 0
Paráda, tak Zbyňo,Hlavo držím palcesmajlík jen doufám, že článek nevyšel s podtextem 1.4smajlík
1. 4. 2013 16:282
0 0
Tagy: Hrabec Zbyněk, Apríl:a toto je co asismajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!