2. 4. 2013 06:54 − 2491× − 0

Nový díl MotorMixu na přelom března a dubna

Aktuální díl televizního motoristického magazínu MotorMIX nabízí tradičně několik reportáží z různých disciplín a závodů.

Aktuální díl televizního motoristického magazínu MotorMIX nabízí tradičně několik reportáží z různých disciplín a závodů. V pořadu je ještě další ohlédnutí za Dakarem v Jižní Americe z hlediska českých týmů, ale i před blížící se Silk Way rallye v Rusku a také několik tuzemských zimních podniků z Kozákova, či ze Sosnové. Kdo si MotorMIX nemůže pustit v televizi a to včetně satelitního vysílání (na Astře), má stejnou a zcela jednoduchou možnost tradičně i na internetu.

"V MotorMIXu se můžete podívat, jak se v zimě jezdilo a klouzalo na akcích na autodromu v Sosnové u České Lípy a na Rallye show Kozákov. Podíváme se také na Motosalon Praha i s pozvánkou na Autosalon v Brně a nechybí ani reportáž z Freestyle motokrosu s rozhovorem s Liborem Podmolem. Ještě jednou se pak společně s kameramenem Jardou Jindrou vracíme k letošnímu Dakaru a to se zaměřením na účast českých truckerů, kteří jak známo skončili na slušné páté a šesté příčce absolutního pořadí mezi trucky. Dokonce čtvrtou příčku pak vybojoval slovenský motocyklový závodník Ivan Jakeš a tak jeho přivítání na Slovensku bylo velmi bouřlivé, jak bude vidět v další reportáži. A zatímco Dakar skončil, rychle se blíží další podobná akce, tedy Hedvábná stezka, či jinak řečeno Silk Way rallye, které se věnujeme v dalším příspěvku. Věnujeme se také okruhovému závodění automobilů i nadcházející sezóně v motokrosu. Jistě zajímavé ( a akční) záběry pak nabídneme i v informaci o tom, že se u nás v letošním roce pojede opět po pauze závod ME v trucktrialu. Stane se tak v létě týden před Barum rallye Zlín, či ME trucků v Mostě v Drnovicích nedaleko Boskovic a Motormix je mimochodem mediálním partnerem akce," říká šéfredaktor Pavel Jelínek.

Příští díl se mimochodem bude věnovat supermotu, ale třeba také nadcházející velmi bohaté sezóně na okruhu Slovakiaring, či březnové Baja Italia.

Adresa ke stažení aktuálního dílu je zde :

www.motormix.cz

Další díly pak jsou ke stažení zde: www.motormix.cz/tv-motormix

"V současné době připravujeme rovněž expozici motoristického sportu v pavilonu F na Autosalonu Brno 2013, který začíná již ve čtvrtek 4. dubna. Expozice byla ve spolupráci BVV s MotorMIXem pořádána již v letech 2009 ( s CDT), 2010 a 2011 a také letos se v ní představí řada zajímavých exponátů – na téměř čtyři desítky současných i historických závodních speciálů. Stále ještě pak na internetovém MotorMIXu probíhají soutěže o vstupenky, či svezení na závodním trenažéru při této akci," doplňuje ještě Pavel Jelínek.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!