Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
2. 4. 2013 15:35 − 3265× − 23

Seznam přihlášených na Rally Vrchovina

První sprint letošní sezóny zná posádky – Rally Vrchovina dnes vydal seznam přihlášených posádek, který čítá přes 100 dvojic.

Po zimní přestávce se po MMČR konečně rozjíždí i sprintový šampionát, jehož další sezónu o tomto víkendu zahájí Rally Vrchovina. Dnes pořadatelé vydali seznam přihlášených posádek, na který je opravdu pěkný pohled a zjistíme, že téměř beze zbytku je naplněna kapacita stanovená v ZÚ. Ze startovní rampy sjede hned pětice vozů WRC v čele s obhájcem prvenství Tomášem Kostkou, který je opět přihlášen s Citroenem C4 WRC. Do WRC se vrací i Roman Odložilík, jenž je přihlášen s Lancerem WRC. Tuto dvojici doplňuje Jaroslav Tomaštík s Imprezou a dva piloti Škodovek Karel Trněný a Miroslav Plíhal.

Ve stejném počtu jsou zastoupeny vozy S2000, kde nás čekají dvě premiéry ve Fabiích S2000, a to konkrétně Petr Trnovec a Robert Adolf. Na tratě se letos navrací Miroslav Jakeš, který by měl nahradit Milana Pantálka v barvách oční kliniky Gemini. Z dalších změn techniky můžeme vypíchnout přestup do velkého eNka v podání Josefa Zimmermanna a Roberta Kořistky či přestupy v rámci 2WD v podání Ondřeje Bisahy, který usedne do Fabie R2 a Adama Koblihy, který bude pilotovat Citroen C2R2. Více se však dozvíte při pročtení seznamu přihlášených.

Seznam přihlášených ve verzi PDF naleznete zde.

Komentářů celkem: 23
3. 4. 2013 17:55
0 0
f4at0m:ano prohlašoval ale protože FAS rozhodl že WRC ve sprintech končí (tuším od sezony 2014 nebo 2015) tak řešil co bude s jeho autem, původně to chtěl letos pronajímat ale když zjistil že WRCo bude muset po této sezoně prodat a dokonce už má i kupce v Irsku, tak nechtěl ryskovat že by to někomu pronajal a ten to někde rozbil a bylo by po autě, tak proto s ním ještě letos pojede Jarda
3. 4. 2013 18:12
0 0
Díky smajlík
TGV
5. 4. 2013 08:53
0 0
Jak zase FAS rozhodl, ze WRC ve sprintech konci? Co to zase je? To mi teda uniklo. Boze ti tu kategorii u nas znicili! :-(
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!