Jarda Malík - eWRC.cz
13. 4. 2013 06:55 − 3105× − 0

Rallye Praha Revival, program a divácké tipy

V pátek v 17:00 tradičně z radotínského učiliště vyrazí první účastníci letošního ročníku společensko- sportovní akce Rallye Praha Revival.

V pátek v 17:00 tradičně z radotínského učiliště vyrazí první účastníci letošního ročníku společensko- sportovní akce Rallye Praha Revival – Memoriál Josefa Kloce. Podle itineráře se vydají do centra Prahy ke slavnostnímu startu.

Podle itineráře čeká na posádky, kterých je v současné době na startovní listině přes 140, více než 500 km. Na trati je i několik úseků mimo veřejné komunikace, tzv. Show sections. Jelikož revival není klasická rallye ani závod, upozorňujeme případné návštěvníky, že Show section nejsou rychlostní zkoušky, přesto je třeba, aby se diváci na nich řídili zdravým rozumem a na prvním místě mysleli na svou bezpečnost a svým chováním neohrozili průběh akce a hlavně své zdraví..

Vzhledem k vysokému počtu bývalých, ale i současných úspěšných závodníků z nejrůznějších disciplín, je akce zajímavá i pro sběratele autogramů. V klidu budou mít zájemci možnost spatřit legendy motoristického sportu v pátek na slavnostním startu, potom v sobotu večer a v neděli ráno v plzeňském hotelu Primavera a v neděli odpoledne v cíli v radotínském učilišti.

Podrobnější informace najdete na http://edda.cz/mscrdovrchu v sekci vše o rallye, případně na místech startu jednotlivých etap a Show section v zdarma distribuovaném programu RPR 2013.

Všichni zúčastnění prosí příznivce a případné diváky o disciplinované chování zvláště na Show section, nikdo si nepřeje, aby se na pohodové společensko- sportovní akci, jejímž hlavním cílem je setkání rivalů ze závodních tratí a hlavně velkých kamarádů, stala nehoda způsobená nekázní.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!