17. 4. 2013 21:33 − 2429× − 0

Krumlov zveřejnil zvláštní ustanovení podniku

Krátce před startem druhého podniku letošního Mediasport MMČR v rallye zveřejnili v pondělí organizátoři Rally Český Krumlov zvláštní ustanovení.

Krátce před startem druhého podniku letošního Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rallye zveřejnili v pondělí organizátoři z ÚAMK Automotoklubu Rallye Český Krumlov a ČK motorsport zvláštní ustanovení 41. Rallye Český Krumlov 2013 a současně přihlášky k jednotlivým klasifikacím.

Letošní jihočeský podnik je opět součástí nejvyšší domácí soutěže vypsané Autoklubem České republiky a to jako třetí v pořadí sedmidílného seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR, dále bude započítáván do FIA Evropského poháru rallye s koeficientem 5 a domácího mistrovství historických automobilů. Součástí podniku budou ještě další doprovodné akce, známé také již z minulých let.

Během pátku a soboty 24. – 25. května bude na soutěžící čekat celkem 14 sportovně hodnotných rychlostních zkoušek o délce 170 km, pro historická auta bude vynechán pouze poslední test. Centrem rallye je Český Krumlov s centrální servisní zónou v Českých Budějovicích a vzdálenou v Lipně nad Vltavou.

Pro soutěžící připravili organizátoři opět možnost přihlášení v dřívějším termínu se sníženým vkladem o 1500 Kč u současných, respektive 1000 Kč u historických vozidel, podrobnosti v propozicích a přihláškách.

Další informace k letošnímu ročníku Rallye Český Krumlov na oficiálních stránkách www.rallyekrumlov.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!