Petr Klaubauf - eWRC.cz
24. 4. 2013 21:49 − 4354× − 21

Premiéra vozu Ford Fiesta WRC na českých tratích

V sobotu 27.4. se v okolí Hrádku nad Nisou uskuteční ostrá premiéra vozu Ford Fiesta WRC na českých tratích.

V sobotu 27.4. se v okolí Hrádku nad Nisou uskuteční ostrá premiéra vozu Ford Fiesta WRC na českých tratích. Stane se tak při Rally Lužické Hory, kde se vůz posádky T. Kostka – M. Houšť, představí v rámci Lausitz cupu, poněvadž nejnovější vozy WRC nemohou startovat jak v MMČR, tak ani v MČR v rallysprintu.

Vůz Ford Fiesta WRC má Tomáš Kostka pronajatý z dílen Erika Wevers, takže se jedná o špičkově připravený vůz. T. Kostka pojal Rally Lužické Hory jako test před dalším programem, který bude upřesněn později a také jako představení nového hlavního sponzora, kterým je českobudějovický Pivovar Samson. Původně jsme měli vidět Tomáše na startu Rally Vrchovina s osvědčeným Citroenem C4 WRC, nicméně vzhledem ke špatným povětrnostním podmínkám na jihu Čech z tohoto startu nakonec sešlo.

Tomáš zve všechny fanoušky k tratím Rally Lužické Hory a vzkazuje, že jede na sever Čech vyhrát, takže se můžeme těšit na opravdu rychlé průjezdy a apeluje na všechny diváky, aby dodržovali pokyny pořadatelů a zdržovali se jen ve vyhrazených prostorech.

Komentářů celkem: 21
25. 4. 2013 15:2321
0 0
klonovač vždyť je ten facelift přímo odporný.. to se jim fakt nepovedlo
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!