25. 4. 2013 15:16 − 3381× − 0

60 posádek na Pewag Rally Orlické hory

O víkendu se bude závodit nejen v Lužických horách. Rallye Cup startuje také v horách, ale Orlických.

V malebném městečku Opočno bude v pátek a v sobotu pěkně rušno. V místním kempu proběhnou administrativní a technické přejímky, od 16 hodin na opočenském náměstí začne slavnostní představení posádek. Páteční program vyvrcholí koncertem Livie Kuchařové, Štěpána Markoviče a skupin Red Hot Chili Peppers Revival a Nil.

Diváci mohou studovat mapy rychlostních zkoušek, od středy jsou k dispozici na webu organizátora www.rallyoh.cz. Samotná soutěž začne v sobotu, kdy na posádky čeká zahřívací zkouška v podobě duální jízdy na Czech Ringu u Hradce Králové. Poté absolvují postupně 5 měřených testů na dvou úsecích. Jeden znají některé posádky již z minulých dvou ročníků Rally Orlické hory, druhý je zcela nový.

Užitečné odkazy:

Časový harmonogram

Celková mapa

RZ1 – Czech Ring

Mapa RZ2, 4, 6

Mapa RZ3, 5

Startovní listina

Doprovodný program – Opočno

Online výsledky

Letos mohou sledovat jak posádky, tak i diváci, online výsledky na serveru ewrc-results.com. Připomeňme, že k těmto stránkám vytvořil Martin Kožíšek mobilní aplikaci pro Android, díky které můžete pohodlně sledovat výsledky i v mobilu. Stáhnout ji můžete zde. Více o soutěži III. Pewag Rallye Orlické hory naleznete na www.rallyoh.cz nebo www.rallyecup.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!