Zubrův tip na Rally Argentina od Igora Drotára

Devátým letošním expertem v Zubr Tipovačce eWRC.cz je slovenský showman Igor Drotár, který Vám může poradit s tipem na Rally Argentina.

Igor Drotár je nestorem slovenské rally scény. Začátky neustále usměvavého jezdce se datují do roku 1981 a již tehdy byla jeho kariéra spjatá s Vlado Bánocim. Igor Drotár vyzkoušel za celý svůj život mnoho závodních vozů, poslední léta baví nejen slovenské diváky za volantem vozů WRC.

Slovenský mistr z roku 1997 favorizuje v Argentině Loeba. Ten sám prohlásil, že ostatní budou připraveni lépe. I přes to ale má důvěru Igora Drotára. Stupně vítězů dle slovenského soutěžáka doplní Ogier a Sordo. Do zbytku tipu se prosadili Seveřané a to v pořadí Hirvonen, Latvala, Ostberg, Novikov a Mikkelsen. Jak Igoru Drotárovi jeho tip vyjde, uvidíme v sobotu v podvečer.

Zubrův tip na Rally Argentina od Igora Drotára
1.LOEB Sebastien
2.OGIER Sebastien
3.SORDO Dani
4.HIRVONEN Mikko
5.LATVALA Jari-Matti
6.OSTBERG Mads
7.NOVIKOV Evgeny
8.MIKKELSEN Andreas

KO otázka zní pro devátou letošní soutěž následovně: Vyhraje soutěž Sebastien Loeb? Ano nebo Ne? Slovenský jezdec uznává kvality fenomenálního Francouze, což je ostatně patrné z tipu Top8, a odpověď Igora Drotára tedy je: ANO.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou ve středu 1. května 2013 v 21 hodin a 3 minuty.

Komentářů celkem: 6
30. 4. 2013 15:43
0 0
KO otázka je dost na tůůůt. Osobně mám radši otázky typu, zda někdo vyhraje RZ apod. Pokud dám Ano a Loeb dojede druhý dostávámmoooc bodů dolu.
30. 4. 2013 19:49
0 0
o tom ale K.O. otázka má být smajlík) taky jsem teď 2x špatně trefil smajlík) stejně ale budu věřit Ogierovi, že to zase urvesmajlík
30. 4. 2013 20:34
0 0
Ale pri takejto kontrolnej otázke môžeš tipovať aj viac na istotu,príklad: dáš Ogiera na prvé miesto a na KO zodpovieš Ano ale to nie je môj štýl a ja som vsadil na jedného jazdca.smajlík
K tomu drotárovmu tipu tolko že JML bude podla mna rýchlejší než Hirvonen ALE ak by teda nahodou nebol, tak to niekde pošle čo mu vôbec neprajem lebo JML je sympaťák
30. 4. 2013 21:47
0 0
Samozrejme je Drotár nie drotár smajlík
1. 5. 2013 15:11
0 0
No teda, to je hrubice století!!!smajlík
Já bych si jen přál, aby Seb Loeb dal Ogierovi školu, to by trochu srovnalo tvrzení o Ogim a VW.
2. 5. 2013 10:50
0 0
Spik: Ono nejde o hrubku, ale o to, že Puťo myslí, že je Drotár a ne dráteník (slov. drotár)smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!