1. 5. 2013 10:57 − 2718× − 0

Trať Rally Krkonoše schválena, ale!!!

Termín sedmého ročníku Rally Krkonoše se nezadržitelně blíží. Už jen něco málo přes měsíc.

Termín sedmého ročníku Rally Krkonoše se nezadržitelně blíží. Už jen něco málo přes měsíc zbývá do startu soutěže zařazené do Timeseal Mistrovství ČR ve sprintrally , Poháru ČR v rally a České Trophy – Rally pravidelnosti a přípravy jsou tedy v plném proudu. Ne vždy však všechno běží tak hladce, jak by si všichni přáli.

V polovině měsíce dubna byly podniknuty další kroky vedoucí ke schválení trati letošního ročníku Rally Krkonoše. Ze strany Asociace jezdců rally kontrolu provedl spolujezdec Pavel Kohout se závěrem, že trať plně vyhovuje. V běhu byly v té době práce na dopravním značení, Policie ČR prováděla další kroky, které umožní tuto akci uspořádat. Tomu předcházelo i zajištění povolení ze strany jednotlivých obcí, kterými trať vede, a byl zpracován rámcový bezpečnostní plán.

Bohužel před koncem měsíce dubna se objevil ze strany správce území, kterým automobilová soutěže povede, problém vedoucí až ke zrušení jedné z rychlostních zkoušek. V současné době se proto hledá náhradní řešení, které umožní rally uspořádat. Tímto krokem bude bohužel narušena celková koncepce a zvětší se počet přejezdových km.

Naštěstí mezi námi nejsou pouze lidé, kteří bojují proti všemu. Jsou i tací, kteří i když nejsou příznivci rally, chápou, že je to akce na přípravu velmi náročná a jsou ochotni pro věc něco udělat. Právě díky nim budeme moci obdivovat rychlé závodní vozy a jejich posádky v plném nasazení ve Vrchlabí ve dnech 7. – 8. června 2013.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!