Antonín Tlusťák na Kopné v barvách AntiRadary.net

Antonín Tlusťák se na nadcházející Mit Metal Rallysprint Kopná představí poprvé v letošní sezóně na českých tratích.

Antonín Tlusťák se na nadcházející Mit Metal Rallysprint Kopná představí poprvé v letošní sezóně na českých tratích. Za volantem extovárního Mitsubishi Lancer WRC se pokusí navázat na loňskou úspěšnou spolupráci se společností AntiRadary.NET.

Společnost AntiRadary.NET, která je výhradním dovozcem renomovaných světových výrobců antiradarů a zároveň jejich největším prodejcem v České republice, je dlouholetým partnerem Antonína Tlusťáka. V jejich kompletních barvách pak startoval poprvé na loňské PSG Partr Rally Vsetín a hned z toho bylo vítězství v absolutní klasifikaci. Právě na toto vítězství by obě strany navázaly i při letošní Kopné, na které je navíc společnost AntiRadary.NET jedním z hlavních partnerů a všechny posádky povezou její jméno na svých soutěžních vozech.

„V letošní sezóně se soustředím výhradně na starty v mistrovství Evropy, přesto mám v plánu starty na vybraných soutěžích v České republice. Nemůžu samozřejmě chybět na domácí Kopné, kde budu startovat s vítěznou sestavou ze Vsetína – hlavním partnerem AntiRadary.NET, spolujezdcem Martinem Tomečkem i soutěžním nářadím Mitsubishi Lancer WRC. Doufám, že se nám podaří navázat na loňské vítězství dalším kvalitním výsledkem,“ řekl Antonín Tlusťák.

Komentářů celkem: 4
1. 5. 2013 20:561
0 0
I fantastická technika se dá podělat stupid polepy,hold peníze hýbou světem...smajlík
1. 5. 2013 21:082
0 0
holtsmajlík
2. 5. 2013 08:403
0 0
Umělecké dílo smajlík
2. 5. 2013 15:094
0 0
.. hrozná obluda smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!