5. 5. 2013 21:56 − 2943× − 0

Rallye Teplice láká na profil tratí

Seznam přihlášených na druhý podnik Rallye Cupu – Rallye Teplice – se pomalu plní.

Seznam přihlášených na druhý podnik Rallye Cupu se pomalu plní. Pořadatelé kolem Vlastimila Tlaška připravili pro soutěžáky dva úseky trati, které se pojedou v obou směrech. Jedna z rychlostní zkoušek měří sedm a druhá jedenáct kilometrů. Každý úsek je na programu rally dvakrát a v součtu to dělá pěkných 72 měřených kilometrů.

Centrum soutěže Rallye Teplice včetně servisu bude v areálu prvoligového fotbalového stadionu v Teplicích Na Stínadlech. Administrativní i technická přejímka se odehraje v pátek před soutěží, stejně jako seznamování se s tratí. Počet průjezdů při tréninku RZ bude omezen na tři.

Pro posádky, které se přihlásí do 15. května 2013 je také připravena jedna soutěž, kdy mohou náklady na startovné vyhrát zpět. "Vyhlašujeme akci nulové startovné. Každá posádka, která se přihlásí do 15. května a uhradí startovné, bude při rozpravě v pátek 16,30 vhozena do losovacího osudí a 3 šťastné posádky obdrží startovné po skončení soutěže zpět," sděluje Vlastimil Tlašek závodníkům. S přihlášením na Rallye Teplice se tedy vyplatí neváhat.

Veškeré info o Rallye Teplice naleznete na teplice.vtr.cz nebo na www.rallyecup.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!