5. 5. 2013 21:45 − 2828× − 0

Autodrom v Sosnové uvítá „amatéry“

Měsíc se s měsícem sešel, a před námi je 8. podnik letošního ročníku Amater Rallye.

Měsíc se s měsícem sešel, a před námi je 8. podnik letošního ročníku Amater Rallye. Ten se bude konat dne 12.5.2013 na autodromu V Sosnové u České Lípy. Již tradiční pestré startovní pole, které plní nejen vysloveně závodní speciály, ale i vysloveně civilní a speciálně upravené vozy staví tuto soutěž na zcela výjimečné místo v českém autosportu.

Pojede se na okruhové trati dlouhé přibližně 4.000 m, kterou závodní vozy absolvují ve stejném směru, jako při Rally Bohemia a jejíž plánek zveřejňujeme. Na této trati, pokud čas dovolí, je naplánováno šest RZ.

Závod bude zahájen technickými přejímkami v 7:30 hod. Po skončení technických, administrativních přejímek a rozpravy budou absolvován tréninkové jízdy. Ty se konají dle přísných opatření za zaváděcím osidle. Začátek tréninků očekáváme v 9:00 hod. Start do první RZ bude v 10:00 hodin. Celý okru bude v rámci jedné RZ absolvován dvakrát, druhý průjezd pod mostem již nebude měřený.

Vzhledem k výše zmíněné očekávané účasti řady zajímavých vozidel bude tento závod divácky velmi zajímavý. Také všeobecně známá bojovnost účastníků garantuje zajímavou podívanou.

Zveme proto všechny na 12.5.2013 do Sosnové, ale také k návštěvě webových stránek Amater Rallye – www.amaterrallye.cz, kde je možno vyplnit přihlášku na závod, a seznámit se s podrobnostmi o tomto podniku, i celém okruhu Amater Rallye. Srdečně vás zvou organizátoři tohoto jistě velmi zajímavého počinu v čele s ředitelem podniku, známým jezdcem rally Milanem Blahoutem.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!