Deneš Motorsport vyráží do Krumlova

Po zdárně absolvované přetěžké Rally Šumava odjíždí Deneš Motorsport na Rallye Český Krumlov.

Po zdárně absolvované přetěžké Rally Šumava odjíždí Deneš Motorsport na Rallye Český Krumlov, kde bude hlavním cílem stejně jako na Šumavě ještě více zlepšit spolupráci v autě a také zkusit zajet slušný výsledek.

"Podle předpovědi to opět nevypadá na počasí, které bychom si přáli, proto se připravujeme na různé podmínky, jejichž neustálými změnami je Krumlov proslulý. Tratě rychlostních zkoušek jsou velmi technické a náročné z hlediska nastavení závodního rytmu, zejména Malonty nebo námi oblíbený Ján," říká před odjezdem Josef Deneš.

Před krumlovskou soutěží musel tým technickou přípravu kompletně podřídit nutnosti repasí transmisí včetně převodovky a k tomu provést výměnu řady dalších komponent na podvozku, což byl následek Šumavy.

"Jsem rád, že tým stačil auto repasovat a získat potřebné finance pro start. V Krumlově jsou krásné rychlostní zkoušky a stojí u nich vždy spoustu nadšených fanoušků, které samozřejmě budeme chtít pobavit. Mým přáním je svézt se konečně na suchu a úspěšně dokončit soutěž s úsměvem na tváři," říká před startem spolujezdec Ivo Vybíral.

"Na start v Krumlově se velmi těšíme, je zde kvalitní konkurence, proto určitě bude s kým závodit," shodují se Josef Deneš a Ivo Vybíral.

Rallye Český Krumlov odstartuje již v pátek 24.5. odpoledne. Vítěz dorazí na cílovou rampu v Jelení zahradě v sobotu krátce po půl páté. Josef Deneš s Ivem Vybíralem povezou na svém Mitsubishi Lanceru Evo IX startovní číslo 32, přijďte fandit k rychlostním zkouškám!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!