Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 12. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z dvanáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 – Rallye Český Krumlov.

Rallye Český Krumlov

Dvanáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 se zúčastnilo 866 lidí. Nejčastěji jste ve svých tipech chtěli vítězství Romana Kresty – v 669 případech. Správný odhad mělo 153 z Vás, kteří uvedli ve svých tipech vítězství Václava Pecha. Druhé místo Romana Kresty správně odhadlo 137 tipujících (častěji jste zde měli uvedeno Pecha a Tarabuse) a třetí příčku Jaromíra Tarabuse tiplo 541 lidí.

KO otázka na letošní dvanáctou soutěž zněla: Obsadí jezdci s křestním jménem Jiří kompletní stupně vítězů mezi historiky? Ano nebo Ne? Ve startovní listině na Rallye Český Krumlov jste mohli mezi historiky nalézt 7 jezdců s křestním jménem Jiří. V první šestce ve výsledcích je jméno Jiří zastoupeno čtyřikrát, na druhé pozici ale figuruje jméno Jan (Krejča). Správně je tedy odpověď NE a jen 487 tipujících si polepšilo o 4 body.

S žolíkem získal nejvíce bodů z Rallye Český Krumlov lenka (42 bodů). Letos ale vyhrávají soutěžící, kteří natipují nejvíce bodů bez žolíka. Nejúspěšněji tedy z Krumlova natipovali Max von banhof, a mareks21, kteří získali 23 bodů. Mohou se těšit na speciální triko od firmy UAX v hodnotě 472 Kč sponzorované Pivovarem Zubr. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro dvanácté kolo tipovačky Jaroslav Pešl, zjistíme, že dokázal trefit 5 lidí v Top 8. Plusové body ale nezískává žádné. Musíme také odečíst body za nesprávně zodpovězenou KO otázku a výsledkem je zisk 1 bodu.

Zubrův tip na Rallye Český Krumlov od Jaroslava Pešla
1.KRESTA Roman
2.TARABUS Jaromír
3.PECH Václav
4.ORSÁK Jaroslav
5.ODLOŽILÍK Roman
6.DOHNAL Jan
7.TLUSŤÁK Antonín
8.JELÍNEK Jan

Aktuálně tipujeme na Rally Acropolis.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!