Poslední den soutěže – Otestujte nový Peugeot 208 GTi

Máte šanci zažít pocit testujícího jezdce a zúčastnit se akce při české premiéře nového Peugeotu 208 GTi.

PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA a tým Peugeot Černý Racing vám nabízejíí možnost zúčastnit se jako VIP host oficiálního představení nového vozu Peugeot 208 GTi a prožít odpoledne na okruhu s hosteskami, cateringem, automobilovým závodníkem a vším, co k představení nového vozu patří.

Tři z vás, kteří správně odpovědí na uvedené otázky a budou vylosovaní rukou mistra Evropy v rallye za rok 2012 Janem Černým, mají šanci účastnit se akce na okruhu Czech ring v Hradci Králové, kde se 12. června odehraje česká premiéra nového Peugeotu 208 GTi. Pro výherce je připraveno pohoštění, svezení s Janem Černým, možnost vyzkoušet si nový Peugeot 208 GTi na okruhu a dárek od společnosti PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA.

Odpovědi na níže uvedené otázky můžete čerpat na stránkách www.peugeot.cz , www.cernyracing.com a na www.ewrc.cz Soutěžní otázky:

  • 1) Na jaké facebookové adrese najdete oficiální stránku Peugeot Černý Racing týmu?
  • 2) Jaký výkon bude mít nový Peugeot 208 GTi uváděný letos na trh v ČR?
  • 3) Na kolika rallye odstartoval Jan Černý s vozidlem značky Peugeot (do 1.6.2013)?
  • 4) Kdo seděl za volantem Peugeotu 208 GTi při Rallye Český Krumlov?
  • Odpovědi na uvedené otázky zasílejte na e-mail: soutez@ewrc.cz do 7.6.2013 a do předmětu emailu uveďte heslo „Soutěž 208“. Nezapomeňte do e-mailu uvést svoje celé jméno, adresu a telefonní kontakt. Do soutěže se mohou přihlásit jen držitelé řidičského oprávnění skupiny B. Předpokladem je časová možnost zúčastnění se akce, o kterou se soutěží. Výherce bude o výhře informován e-mailem, na stránkách www.ewrc.cz a na týmovém facebooku.

    Komentářů celkem: 0
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!