Redakce - eWRC.cz
21. 6. 2013 13:47 − 2594× − 1

Soutěž s Martinem Prokopem o týmové tričko

Soutěžte s Martinem Prokopem o týmové tričko týmu Jipocar během Sardinia Rally, které se jako jediný Čech účastní v královské třídě WRC.

Výherce trička z minulého kola, kterým je Dominik Bartoň z Frenštátu pod Radhoštěm, kterého prosíme, aby nás kontaktoval mailem a domluvil si velikost trička.

Martin Prokop s Michalem Ernstem a Fordem Fista RS WRC odstartovali do další soutěže mistrovství světa v kategorii WRC. To je příležitostí opět si zasoutěžit o týmové tričko týmu Jipocar. Originální týmová trička už jsou vyrobena, jak můžete vidět na obrázku, a tak víte, o co soutěžíte.

Do soutěže budou zařazeni všichni, kteří odpoví správně na jednoduché otázky a do středy 26. června do 22:00 zašlou svůj email s uvedením jména a adresy pro zaslání výhry na mail soutez@ewrc.cz . Do předmětu emailu uveďte heslo: Martin Prokop. Z mailů obsahujících správné odpovědi bude vylosován výherce, kterému zašleme týmové tričko.


Soutěžní otázky:

  • 1) Napište které soutěže MMČR vyhrál Martin Prokop absolutně.
  • 2) Napište všechny vozy, se kterými Martin Prokop odstartoval do Rally Sardinia
  • 3) Napište, který spolujezdec získal s Martinem Prokopem nejlepší umístění v soutěži MS s vozem WRC bez rally Sardinia 2013.
  • 4) Napište v jakém městě má centrum Rally Sardinia

  • Tričko, o které soutěžíte

    Pomoc při hledání odpovědí na soutěžní otázky jistě najdete na stránká www.martinprokop.com nebo na www.ewrc.cz případně na www.ewrc-results.com

    Komentářů celkem: 1
    14. 7. 2013 18:59
    0 0
    Už se rozesílalo?
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!