Jevgenij Novikov na Sardinii už nepojede

Video: Ruský jezdec na druhé rychlostní zkoušce zničil svou Fiestu WRC tak, že do další etapy určitě odstartovat nemůže.

Jevgenij Novikov opět dostál své pověsti. Již na druhé rychlostní zkoušce přehnal svou rychlost, vrazil do zídky a šel přes střechu. Posádce se naštěstí nic nestalo, ale auto je natolik poškozeno, že jeho pokračování v soutěži je vyloučeno.

"Bylo to chvíli po startu do druhé rychlostní zkoušky, v první pravé zatáčce. Jeli jsme moc rychle a skutečně to hodně klouzalo. Zatáčka utáhla, ale v mém rozpisu jsem měl uvedeno "naplno". Vrazili jsme do zdi a docela hodně poničili levou stravu vozu – hlavně pak levý zadek. Samozřejmě to je velké zklamání, ale nejdůležitější je že já a Ilka jsme v pořádku," řekl v poledním servisu Jevgenij Novikov.

Kompletní výsledky z Italské rally najdete jako vždy na serveru eWRC-results.com.

Komentářů celkem: 4
21. 6. 2013 20:06
0 0
Neboj Žeňo, Malcolm Tě i tak pochválí, že Ti rychlost nechybí... A i tady se najde pár znalců, kteří Tě o5 budou vzývat a blahořečit za Tvou "bojovnost" a jistě přidají i pár odsudků na adresu "kalkulátora" Prokopa. Vzhůru do bezvědomí...! smajlík
21. 6. 2013 20:31
0 0
On je proste nepoucitelne smajlík ale aspon za to taha a je na co koukat smajlík
haq
21. 6. 2013 21:01
0 0
Malcolm musí bejt za tuhle sezónu už pořádně naštvanej. Ostberg zajel jedinej slušnej výsledek ve Švédsku. Novikov sice vypadal na Monte slibně, ale od tý doby to buď takhle přežene nebo zajede neviditelně. Dobře zajel dvě 4 místa, ale rozhodně koukal vejš stejně jako Ostberg... Akorát Neuville jede na svoje možnosti skvěle. Kdo by čekal že v půlce sezóny bude nejlepší od Fordu smajlík . Navíc v týmech dostává Ford hodně na frak. Sice jim stejně fandím, ale doufal jsem v něco lepšího než tyhle výsledky smajlík.
21. 6. 2013 21:09
0 0
Dokud se nic nestane je to sranda,a super zabava že? ale myslím že už stačilo,předvedl toho fakt už dostsmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!