Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 15. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z patnáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 – Rally d´Italia Sardegna.

Rally d´Italia Sardegna

Patnáctékola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 se zúčastnilo 896 lidí. Převážně jste věřili Sebastienovi Ogierovi (jak už bývá na soutěžích MS zvykem), body bralo 737 z Vás. Druhé místo Neuvilla přineslo body jen 2 odvážlivcům, třetí pozice Latvaly potěšila 219 tipujících.

KO otázka na letošní patnáctou soutěž zněla: Bude Martin Prokop v cíli před Michalem Kosciuszkem? Ano nebo Ne? Martin Prokop byl po celou soutěž lepší než jeho polský rival, v cíli měl náskok na Kosciuszka více jak 3 minut. Správně je tedy odpověď ANO. 795 tipujících si polepšilo o 4 body.

S žolíkem získala nejvíce bodů z Rally d´Italia Sardegna trojice Casier, Stepino a Milan Panuška (34 bodů). Letos ale vyhrávají soutěžící, kteří natipují nejvíce bodů bez žolíka. Nejúspěšněji tedy z Itálie natipoval tumazino, který získal 20 bodů. Může se těšit na speciální triko od firmy UAX v hodnotě 472 Kč sponzorované Pivovarem Zubr. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro patnácté kolo tipovačky Jirka Skořepa, zjistíme, že dokázal trefit 5 lidí v Top 8. Plusové body za přesné umístění nezískává ale žádné. Musíme přičíst body za správně zodpovězenou KO otázku a výsledkem je zisk 9 bodů.

Zubrův tip na Rally d´Italia Sardegna od Jiřího Skořepy
1.LATVALA Jari-Matti
2.HIRVONEN Mikko
3.SORDO Dani
4.OSTBERG Mads
5.MIKKELSEN Andreas
6.OGIER Sebastien
7.NOVIKOV Evgeny
8.PROKOP Martin

Aktuálně tipujeme na Ypres Rally.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!