Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 16. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z šestnáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 – Agrotec Rally Hustopeče.

Agrotec Rally Hustopeče

Šestnáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 se zúčastnilo 885 lidí. Nejčastěji jste ve svých tipech chtěli vítězství Jana Kopeckého – v 856 případech. Chtěli jste, dostali jste. Druhou příčku Václava Pecha odhadlo správně také velké množství z Vás – 779. Body za třetí pozici Jaromíra Tarabuse bralo 696 tipujících.

KO otázka na letošní šestnáctou soutěž zněla: Obsadí kompletní stupně vítězů vozy skupiny 2? Ano nebo Ne? Na první pohled lehká otázka byla nakonec opravdu lehkou, vozy S2000 obsadili nejen Top3, ale celou nejlepší pětici. Správně je tedy odpověď ANO a 796 tipujících si polepšilo o 4 body.

S žolíkem získal nejvíce bodů z Agrotec Rally Hustopeče kajak16 (56 bodů). Vzhledem k tomu, že je to i největší počet získaných bodů bez žolíka, vyhrává šestnácté kolo právě tento nick. Může se těšit na speciální triko od firmy UAX v hodnotě 472 Kč sponzorované Pivovarem Zubr. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro šestnácté kolo tipovačky Jarda Kastner, zjistíme, že dokázal trefit 6 lidí v Top 8. Plusové body získává za kompletní "bednu". Musíme také přičíst body za správně zodpovězenou KO otázku a výsledkem je zisk 19 bodů.

Zubrův tip na Rally Hustopeče od Jaroslava Kastnera
1.KOPECKÝ Jan
2.PECH Václav
3.TARABUS Jaromír
4.ODLOŽILÍK Roman
5.BARVÍK Vladimír
6.MIFKA Radek
7.ŠTAJF Vojtěch
8.JELÍNEK Jan

Aktuálně tipujeme na Ypres Rally.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!