28. 6. 2013 06:13 − 2885× − 0

Rallye Železné hory letos jinak

Jen jeden podnik se v Rallye Cupu objevuje rok co rok od svého založení v roce 2008. Je jím Rallye Železné hory.

Jen jeden podnik se v Rallye Cupu objevuje rok co rok od svého založení v roce 2008. Jsou to Rallye Železné hory. Soutěž se od roku 2004, kdy se o znovuobnovení postaral tým okolo Marka Šimíka, přesouvá postupně z Pardubicka přes Chrudimsko k Nasavrkům.

Mezi vítězi východočeské rally můžeme nalézt například vždy rychlého Rudolfa Kohouta s Lancií Delta HPE, bohužel zesnulého talentovaného Martina Vodehnala či dvě současné výrazné postavy v Mistrovství ČR historiků – Miroslava Janotu a Jiřího Kalistu. Na prvenství v Rallye Železné hory, dříve Rally Pardubice, dosáhl i předloňský přeborník Rallye Cupu – Martin Šikl, v loňském roce si výhru odvezl z Chrudimi Michal Černý.


Vítěz soutěže z roku 2010 a 2011

Pro letošní ročník soutěže s centrem ve městě Chrudim, který se uskuteční v sobotu 17. srpna 2013, vymysleli organizátoři novinku v podobě nové rychlostní zkoušky. Dnes, necelé dva měsíce před startem podniku, je samozřejmě obestřena rouškou tajemství, prozradit však můžeme, že bude začleněna do klasického sprintového formátu – 3x tři měřené úseky.

Již brzy získáte více informací o dvanáctém ročníku Mogul Rallye Železné hory na stránkách pořadatele www.rallyepardubice.cz či na stránkách poháru www.rallyecup.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!