Jiří Fryje - eWRC.cz
7. 7. 2013 21:03 − 3334× − 3

Jsme v cíli

Zatímco posádky přihlášené na Rallye Bohemia očekávají netrpělivě její start, my jsme ve čtvrtek 4. července projeli pomyslným cílem.

Zatímco posádky přihlášené na Rallye Bohemia očekávají netrpělivě její start, my jsme ve čtvrtek 4. července projeli pomyslným cílem. V 9.10 hod zastavil v areálu Klaudiánovy nemocnice servisní automobil firmy Linet a z jeho útrob vyvezli její pracovníci lůžko Eleganza 3 pro jednotku intenzivní péče dětského oddělení a s ním i jedno miniaturní, určené pro ošetřování kojenců.

Za to, že se tak mohlo stát a že byl náš záměr úspěšně dokončen, chceme touto cestou poděkovat Vám všem, kteří jste si zakoupili knihu Rallye má jméno Bohemia i těm, kteří nám s jejím vydáním pomohli. Právě za výtěžek z jejího prodeje jsme mohli lůžka, která usnadní ošetřujícím práci a dětem zpříjemní pobyt v nemocnici, pořídit. Díky Vám tak můžeme ukázat široké veřejnosti, že rallye umí být prospěšná a věříme, že si této skutečnosti všimnou i ti pracovníci masmédií, kteří se v honbě za senzací snaží tomuto odvětví motoristického sportu nasadit v poslední době “psí hlavu“.

Poděkování patří i firmě Linet, která je v tomto oboru světovou špičkou a jejíž pracovníci nám bez průtahů a komplikací vyšli vstříc. Knihy, která byla uvedena do prodeje před deseti týdny, zbývá poledních několik desítek výtisků. Bude tedy v omezeném počtu k dostání na startu Rallye Bohemia a nebo ji lze zatím ještě objednat na adrese www.peopleforrally.cz.

Komentářů celkem: 3
7. 7. 2013 21:391
0 0
Chvályhodná věc, nic pro Blesk a podobná "média"...
7. 7. 2013 21:552
0 0
Chválihodný počin a pěkná knížka ke čtení, co víc si přát. Velká poklona autorům.
7. 7. 2013 23:273
0 0
Tak nebudem si namlouvat, že to, co media mají vidět nevidí... Krásná a přínosná věcsmajlík Můj velký obdiv za to a rozhodně to je krok správným směremsmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!