9. 7. 2013 08:54 − 3363× − 0

Mogul Rallye Železné hory 2013 již v dohledu

Dvanáctý ročník Rallye Železné hory se pomalu, ale jistě, blíží. Třetí soutěž Rallye Cupu je naplánována na sobotu 17. srpna 2013.

Dvanáctý ročník Rallye Železné hory se pomalu, ale jistě, blíží. Třetí soutěž Rallye Cupu je naplánována na sobotu 17. srpna 2013.

Tratě letošního ročníku budou ze dvou třetin vycházet z úspěšného loňského roku, pořadatelé však připravili i jednu zcela novou rychlostní vložku. Opět bude připraven systém třikrát tři rychlostní zkoušky. Seznamovací jízdy Mogul Rallye Železné hory 2013 proběhnou organizovaně (max. tři průjezdy) v pátek. Vzdálené posádky budou pro kompenzaci dopravy zvýhodněné slevou 500 Kč ze startovného. Uzávěrka přihlášek je v neděli 11. srpna 2013.

"Dovoluji si Vás touto cestou za organizační tým pozvat na rallye, konanou v termínu 16. a 17. 8. 2012 v Chrudimi. Na webové stránce www.rallyepardubice.cz najdete zvláštní ustanovení, v sekci Soutěžící pak také přihlášku on-line," sděluje závodní veřejnosti Marek Šimík, ředitel XII. Mogul Rallye Železné hory 2013.

Zvláštní ustanovení, přihlášku i aktuální seznam přihlášených posádek na dvanáctý ročník Mogul Rallye Železné hory naleznete na stránkách pořadatele www.rallyepardubice.cz či na stránkách poháru www.rallyecup.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!