12. 7. 2013 11:45 − 2628× − 0

Deneš Motorsport na Bohemii s cílem dobrého výsledku

Po vynechané Rally Hustopeče je Deneš Motorsport opět v plné síle a vyráží na domácí Rally Bohemia s cílem zkusit zajet slušný výsledek.

Po vynechané Rally Hustopeče je Deneš Motorsport opět v plné síle a vyráží na domácí Rally Bohemia s cílem zkusit zajet slušný výsledek. Týmový Mitsubishi Lancer deváté evoluce byl rozebrán do posledního šroubku a bylo provedeno mnoho změn, což vyústilo v nedostatek času na testování. Testování tedy nechal Josef Deneš až na páteční shakedown. Do poslední chvíle však nebylo jasné, zda Josef Deneš s Ivo Vybíralem do Mladé Boleslavy, centra Rally Bohemia, vůbec vyrazí, protože se dlouho nedařilo sehnat pořadatelem nařízené pneumatiky. Vše se v úterý v dobré obrátilo a Deneš Motorsport tak mohl vyrazit.

"Máme novou převodovku, nové diferenciály, nové tlumiče a novou elektroniku. Nové, pořadatelem předepsané, pneumatiky jsem přivezl až v úterý. Vůbec jsme se nedostali k testu před soutěží a nenajel jsem od Krumlova ani kilometr. Budeme si muset změny na autě i chování pneumatik odzkoušet až v pátek na shakedownu," řekl před soutěží Josef Deneš.

Jubilejní 40. ročník Rally Bohemia startuje již v pátek 12. 7. krátce před sedmou hodinou večerní úvodní rychlostní zkouškou. Josef Deneš s Ivo Vybíralem povezou na svém Mitsubishi Lanceru Evo IX startovní číslo 29, přijďte nám fandit přímo k tratím po dobu celého víkendu!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!