Martin Hudec na Rally Finland (Day 1)

Z Pražského letiště Václava Havla odlétá Martin Hudec s Jakubem Kotálem a celým Semerád Rally Teamem na Rally Finland.

27.7.2013 19:30 Z Pražského letiště Václava Havla odlétá Martin Hudec s Jakubem Kotálem a celým Semerád Rally Teamem na Rally Finland. Už na letišti panovala velmi dobrá nálada a tříhodinová cesta v letadle uběhla velmi rychle a krátce před jedenáctou hodinou přistál tým na helsinském letišti. Zde taky proběhlo první setkání s mechaniky, kteří cestovali po vlastní ose s tréninkovým i závodním vozem. Po lehkém přivítaní následoval přesun směr ubytování, které bylo vzdáleno něco přes 260 kilometrů. V půl třetí všichni ulehli s tím, že zítra bude náročný den.

10 hodin ráno Po absolvování 70 kilometrů crew konečně dojela na test. Ještě před začátkem testu Martina Hudce však přišla smutná zpráva. Venezuelan Garcia s Mitsubishi Lancer evo X na trati havaroval a test byl zrušen. Pro Martina to nevěstí nic dobrého, neboť na šotolině nikdy nestartoval a před závodem nenatestoval ani kilometr! První konfrontace s nezpevněným povrchem tak přijde až na shakedownu.

Z testu se tak celý team přesunul do Paviljonki na administrativní přejímku, která proběhla bez problému a Martin s Kubou jsou tedy připraveni na zítřejší seznamovací jízdy.

Nyní na baráčku probíhají velké teamové závody na playstationu. Na mechaniky zítra čeká stavba servisního zázemí.

A jak Martin hodnotí první den ve Finsku? ,,Mrzí mě že jsme nemohli dnes jet ten test, jsem dost nervózní, protože vůbec nevím co mě čeká a jak se bude auto chovat na zdejších horizontech. Jinak je tu dobrá parta, s mechaniky je dobrá zábava a zatím je to tu dost uvolněné. Zítra se uvidí co nás vlastně čeká na zdejších erzetach. Zdravím všechny fanoušky rally.“

Nejrychlejší informace od příjezdů přes test a seznamovací jízdy až po samotný závod můžete sledovat taky na oficialním facebookovém profilu www.facebook.com/hudecmartin nebo na tomto webu.

Komentářů celkem: 3
30. 7. 2013 18:031
0 0
Ahoj kluci, posílám všem pozdrav a přeji hodně štěstí smajlík
30. 7. 2013 21:432
0 0
Danuško vítej mezi "postižené" rallysmajlík
31. 7. 2013 13:513
0 0
Já už jsem postižená docela dlouho...

smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!