Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 19. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z devatenáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 – Rally Kostelec nad Orlicí.

Rally Kostelec nad Orlicí

Devatenáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 se zúčastnilo 804 lidí. Největším favoritem na vítězství byl podle Vašich tipů Roman Odložilík (756 tipů). Ti všichni také získali body. Body za druhou příčku Miroslava Jakeše obdrželo 597 tipujících a za třetí pozici Karla Trněného 71 z Vás.

KO otázka na letošní devatenáctou soutěž zněla: Prosadí se některá z posádek PČR do 12. místa abs. pořadí? Ano nebo Ne? Od začátku soutěže se nedaleko 12. pozice pohybovali dva jezdci – Vašátko a Kašpar. Jeden však ztratil umístění vinou defektu a druhý musel vinou technických problémů odstoupit. Vítěz Petr Šimurda dokončil kosteleckou soutěž "až" na 17. místě absolutně a tak správně je odpověď NE. 295 z Vás nevěřilo pilotům z Poháru ČR a získali plusové body, 296 tipujících je naopak ztratilo.

S žolíkem získal nejvíce bodů z Rally Kostelec nad Orlicí Majgl , který získal 48 bodů. Vzhledem k tomu, že je to i největší počet získaných bodů bez žolíka, vyhrává právě tento nick. Spolu s ním vyhrává i mirafiala, který získal 24 bodů (bez žolíka). Oba se mohou těšit na speciální triko od firmy UAX v hodnotě 472 Kč sponzorované Pivovarem Zubr. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro devatenácté kolo tipovačky Jan Vodehnal, zjistíme, že dokázal trefit 5 jezdců v Top 8. Plusové body dostane za umístění Odložilíka a Jakeše. Musíme ale odečíst body za nesprávně zodpovězenou KO otázku a výsledkem je zisk 7 bodů.

Zubrův tip na Rally Kostelec nad Orlicí od Jana Vodehnala
1.ODLOŽILÍK Roman
2.JAKEŠ Miroslav
3.KURKA Tomáš
4.ADOLF Robert
5.FIRLA Lumír
6.MALYSZCZYCKI Marius
7.TRNĚNÝ Karel
8.KIRNIG Richard

V současné době tipujeme na Rally Finland a Rally Agropa Pačejov.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!