5. 8. 2013 13:20 − 2969× − 0

Mogul a eWRC.cz ocení jednu z posádek Rallye Železné hory

Třetí podnik Rallye Cupu, Mogul Rallye Železné hory, má v současné chvíli na svém kontě osmapadesát přihlášených posádek.

Třetí podnik Rallye Cupu, Mogul Rallye Železné hory, má v současné chvíli na svém kontě osmapadesát přihlášených posádek. V letošním roce vstala z mrtvých skupina A3, zatím je zde nejvíce posádek – deset. Mezi další početné skupiny řadíme třídy A4 a H5. Zatímco mezi A4 jsou role rozdělené mezi Subaru a Mitsubishi, v H5 je podstatně rozmanitěji. Sedm – to je počet přihlášených posádek nejslabší třídy soudobých vozidel A1, trošku paradoxně má ve třídě větší zastoupení zahraniční ekipa v čele s Grahamem Shielem. Slušné závodění předpovídá i třída H4, kde čtveřici Škodovek doplňují Nováčkovi se Suzuki Swift. A2 i A5 (pro vozy nad 2000 ccm s jednou poháněnou nápravou) mají teď 3 přihlášené vozy.

Mezi Legendami nalezneme čtyři vozy: Škoda 1000MB, Jaguar XJS V12, VW Golf Gti a Alfa Romeo 1,3 GTA. V H6 a H1 se krčí zatím pouze dvě posádky. Pro úplnost musím doplnit jednu dvojici ve skupině H3 a H2 a dvě v soutěži pravidelnosti. Doufejme, že se počty vylepší, minimálně atraktivní "trabantí" třída byla v Železných horách vždy vítanou akvizicí.

Přehled přihlášených posádek

Spolupráce pořadatele se serverem eWRC.cz přináší posádkám nesporné výhody. Zatímco se mohou už tak trochu "tradičně" těšit na online výsledky na ewrc-results.com, které díky mobilní aplikaci mohou sledovat i mezi přejezdy jednotlivých rychlostních zkoušek, přidali jsme pro letošek ještě jeden bonus.

Při představení posádek na chrudimském Resselově náměstí bude z přihlášených dvojic vylosována jedna, která obdrží dárky od sponzora soutěže – společnosti Mogul a mediálního partnera – eWRC.cz. Losovat bude osoba nanejvýš pověřená, nicméně nechme ji teď ještě zahalenou rouškou tajemství.

Připomeňme, že 12. ročník Mogul Rallye Železné hory 2013 se odehraje v sobotu 17. srpna, předcházet samotné soutěži bude páteční slavnostní představení posádek na chrudimském náměstí, který startuje v 16 hodin. Součástí pátečního podvečera bude bohatý doprovodný program.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!