Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 20. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z dvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 – Rally Finland.

Rally Finland

Dvacátého Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 se zúčastnilo 896 lidí. Převážně jste věřili Sebastienovi Ogierovi (jak už bývá na soutěžích MS zvykem), body bralo 491 z Vás. Druhé místo Neuvilla přineslo body 10 tipujícím, třetí pozice Ostberga potěšila 155 lidí.

KO otázka na letošní dvacátou soutěž zněla: Bude nejrychlejším domácím jezdcem Jari-Matti Latvala? Ano nebo Ne? Jari-Matti Latvala si vytvořil problém hned v úvodu soutěže, ani v dalším průběhu rally nikterak nevynikl a nejrychlejším domácím jedzcem se tedy nestal. Tím byl čtvrtý Mikko Hirvonen. Správně je tedy odpověď NE. 200 tipujících si polepšilo o 4 body.

S žolíkem získal nejvíce bodů z Rally Finland Spaceman (38 bodů). Letos ale vyhrávají soutěžící, kteří natipují nejvíce bodů bez žolíka. Nejúspěšněji tedy z Finska natipoval kalikroman, který získal 22 bodů. Může se těšit na speciální triko od firmy UAX v hodnotě 472 Kč sponzorované Pivovarem Zubr. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro dvacáté kolo tipovačky Zbyněk Hrabec, zjistíme, že dokázal trefit 5 lidí v Top 8. Plusové body za přesné umístění získává za třetí pozici Ostberga, čtvrtou Hirvonena a osmou Anderssona. Musíme ale odečíst body za nesprávně zodpovězenou KO otázku a výsledkem je zisk 8 bodů.

Zubrův tip na Rally Finland od Zbyňka Hrabce
1.LATVALA Jari-Matti
2.OGIER Sebastien
3.OSTBERG Mads
4.HIRVONEN Mikko
5.HÄNNINEN Juho
6.MIKKELSEN Andreas
7.NEUVILLE Thierry
8.ANDERSSON Per-Gunnar

Aktuálně tipujeme na Rally Pačejov a Rally Deutschland.

Komentářů celkem: 1
5. 8. 2013 12:24
0 0
Pěkně Romane - gratulace smajlík - když jsem ten Tvůj výsledek včera viděl, spadla mi brada ...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!