Aleš Holakovský - eWRC.cz
6. 8. 2013 09:52 − 2796× − 0

Soutěž Zlín Film Festivalu a “T&T“ RT o svezení v S2000

Chceš si vyzkoušet testovací rychlostní zkoušku Barum Czech Rally Zlín jako spolujezdec jednoho z nejlepších českých závodních týmů?

Zlínský filmový festival a Tarabus&Trunkát rally team připravili u příležitosti i blížícího se vrcholu české soutěžácké sezóny velkou soutěž o svezení v závodním voze při shakedownu Barum Czech Rally Zlín v pátek 30.8. 2013.

Nejdůležitějšími a nejvýznamnějšími akcemi, pořádanými každoročně ve Zlínském kraji, jsou Barum Czech Rally Zlín a ZLÍN FILM FESTIVAL.

Soutěžní otázka: Která z těchto dvou akcí je starší?

Odpovědi posílejte spolu se svými kontaktními údaji SMSkou na číslo +420 725 045 856 nebo emailem na soutez@zlinfest.cz do 25. 8. 2013.

Správné odpovědi budou slosovány. Vítěz se sveze v závodním voze Škoda Fabia S2000 jako spolujezdec druhého vicemistra Mezinárodního mistrovství České republiky v rally Jaromíra Tarabuse na shakedownu Barum rally v pátek 30. 8. 2013!

Podmínky soutěže:

-Soutěže se mohou účastnit pouze osoby starší 18 let.

- Každý účastník soutěže souhlasí se zveřejněním svého jména a místa bydliště (nikoliv adresy) v případě, že se stane výhercem, nebo náhradníkem.

- Účastníkem soutěže se stává každý, kdo pošle na uvedenou emailovou soutez@zlinfest.cz adresu odpovědi na soutěžní otázky.

- Soutěže se nesmí zúčastnit nikdo z jejích organizátorů ani jejich rodinní příslušníci. Organizátor se také zavazuje, že nikomu nedopomůže ke správným odpovědím, aby nikomu nevznikla výhoda oproti ostatním účastníkům soutěže.

- Účastí v soutěži každý účastník deklaruje, že si není vědom žádné překážky ve svém zdravotním stavu, která by mu bránila v jízdě v závodním vozidle a je si vědom, že tato jízda může mít zvýšené nároky na jeho fyzickou kondici. Jízdu absolvuje na vlastní nebezpečí.

- V případě neočekávaného zásahu vyšší moci, která by zabránila svezení výherce při shakedownu Barum rally Zlín (např. zrušení shakedownu, technická závada na vozidle, zdravotní indispozice jezdce) bude s výhercem domluven náhradní termín, kdy bude svezení uskutečněno.

Autor článku si nepřeje, aby byl článek komentován

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!