Ondřej Plšek - eWRC.cz
13. 8. 2013 22:32 − 2679× − 0

Končí Řecko v MS? FIA to dementuje

Objevují se informace, že Rally Acropolis nebude příští rok součástí mistrovství světa v rally. Kalendář pro rok 2014 ale ještě nebyl schválen.

Léto se pomalu blíží ke svému konci, ale kalendář pro mistrovství světa 2014 stále není na světě. Začínají se ale objevovat informace, že příští rok bude na tomto elitním seznamu chybět Rally Acropolis. Tuto skutečně ale popírá Jarmo Mahonen, dle kterého ještě není ohledně další sezóny nic jisté. "Všichni známe ekonomickou situaci v Řecku, ale rozhodnutí o kalendáři ještě nepadlo. Máme dosud pouze návrh," prozradil Mahonen autosport.com.

V nejlepší situace nemá být ani Sardinie, naopak dobré karty se přisuzují Brazílii a Polsku. Jenže původně měl být kalendář schválen v červnu, ale kvůli internímu vyjednávání nadále FIA oddaluje termín oznámení. "Kalendář máme a nyní děláme pouze detailní nastavení. Je to dobrý návrh, ale nesmíme zapomenout, že se nacházíme v přechodné fázi, proto neplánujeme radikální změny. Ale všechny soutěže, které jsou na navrženém seznamu, podepsaly smlouvu s promotérem." Nezbývá nám tedy než čekat na zveřejnění kalendáře pro rok 2014.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!