15. 8. 2013 08:52 − 3528× − 0

Kam při XII. Mogul Rallye Železné hory?

XII. Mogul Rallye Železné hory už je tu! Zítra od 16 hodin soutěž odstartuje představním posádek na chrudimském Resselově náměstí.

Dvanáctý ročník Mogul Rallye Železné hory už je tu! Zítra od 16 hodin soutěž odstartuje slavnostním představním posádek na chrudimském Resselově náměstí. V sobotu čeká na 81 přihlášených posádek devět rychlostích vložek o celkové délce 58,2 kilometru. Kompaktní soutěž začne krátce po deváté hodině ráno, první posádka by se měla objevit v cíli v půl třetí odpoledne. Měřené testy vychází z osvědčených tratí, letos bez úseků na nezpevněném povrchu.

Dobrovolní hasiči z Liboměřic dlouhodobě spolupracují při organizování Rallye Železné hory. "Hasiči opět připravují občerstvení, nápoje a provizorní krytou tribunu pro diváky. Tentokrát zde uvidíte start vozidel a průjezd první zatáčkou," zve diváky do obce na RZ2/5/8 Jakub Donát ze Sboru Dobrovolných Hasičů Liboměřice.

Všechny rychlostní zkoušky mají od loňského ročníku změněnou trať. Zatímco na úvodní vložce přijdou posádky o cílový průjezd obcí Deblov, na dvojce je změn více. Start v obci Liboměřice naváže na osvědčený úsek, druhá polovina testu je ale pro závodníky dosud nepoznaná. Poslední RZ se pojede z velké části v otočeném směru loňské vložky Bratroňov – Podlíšťany. Tato úzká a technická vložka v loňském roce vynikala v harmonogramu Rallye Železné hory.

Celková mapa soutěže

Časový harmonogram

Seznam přihlášených s přiřazenými startovními čísly

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!