Ondřej Plšek - eWRC.cz
15. 8. 2013 15:46 − 2698× − 1

Khalid Al-Qassimi navzdory zranění v Německu pojede

Jezdec ze Spojených Arabských Emirátů doma spadl na levou ruku, asfaltovou soutěž přesto hodlá absolvovat.

Khalid Al-Qassimi skončil v tomto týdnu v nemocnici. Ve svém domě spadl na ruku a musel být ošetřen. Lékař Khalidovi nařídil tři týdny klidu, navzdory tomu chce tento jezdec absolvovat Německou rally. "Bude to pro mě náročná soutěž," řekl dle wrc.com Al-Qassimi Gulf News. "A ta nehoda to neulehčuje. Natahoval jsem se doma po vypínači, ale spadl jsem u toho na schody a použil jsem levou ruku na utlumení pádu. Nejdříve jsem si myslel, že mám zlomené prsty na ruce, protože byly hodně bolestivé a natekly."

"Jel jsem do nemocnice a dobrou zprávou je, že prsty zlomené nejsou. Doktor mi řekl, že je nemám zatěžovat a že bych skutečně tři týdny neměl řídit. Ale také mi řekl, že před soutěží otok opadne, takže beru prášky proti bolesti a do startu bych měl být v pořádku," dodal Khalid Al-Qassimi. Pro jezdce ze Spojených Arabských Emirátů to přitom bude první asfaltový start s Citroenem DS3 WRC. V Německu pak zajel nejlépe v roce 2010, kdy zde dojel na osmém místě.

Komentářů celkem: 1
16. 8. 2013 08:271
0 0
Hlavně aby Khalid nezapomněl, že při příletu na arenu Pazerplatte se musí odbočit doprava a ne letět rovně a rozhánět diváky jako v r. 2008.smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!