Redakce - eWRC.cz
22. 8. 2013 10:11 − 3307× − 2

Soutěž s Martinem Prokopem o týmové tričko

Soutěžte s Martinem Prokopem o týmové tričko týmu Jipocar během Německé Rally, které se jako jediný Čech účastní v královské třídě WRC.

Výherce trička z minulého kola, kterým je Pavel Fabich z Prahy prosíme, aby nás kontaktoval mailem na soutez@ewrc.cz a domluvil si velikost trička.

Martin Prokop s Michalem Ernstem a Fordem Fista RS WRC odstartovali do další soutěže mistrovství světa v kategorii WRC. To je příležitostí opět si zasoutěžit o týmové tričko týmu Jipocar. Originální týmová trička už jsou vyrobena, jak můžete vidět na obrázku, a tak víte, o co soutěžíte.

Do soutěže budou zařazeni všichni, kteří odpoví správně na jednoduché otázky a do středy 28. srpna do 22:00 zašlou svůj email s uvedením jména a adresy pro zaslání výhry na mail soutez@ewrc.cz . Do předmětu emailu uveďte heslo: Martin Prokop. Z mailů obsahujících správné odpovědi bude vylosován výherce, kterému zašleme týmové tričko.


Soutěžní otázky:

  • 1) Napište, jakým heslem, které je napsané na voze Ford Fiesta WRC, si Martin Prokop připomíná roční výročí od požáru jeho WRC
  • 2) Napište kolikrát se Martin Prokop zúčastnil MS Německé Rally s vozem Ford (včetně roku 2013)
  • 3) Napište absolutně nejlepší výsledek Martina Prokopa v jedné rychlostní zkoušce na Německé Rally (mimo roku 2013).
  • 4) Napište kolik vozů Ford Focus WRC se postavilo na start Německé Rally 2013

  • Tričko, o které soutěžíte

    Pomoc při hledání odpovědí na soutěžní otázky jistě najdete na stránká www.martinprokop.com nebo na www.ewrc.cz případně na www.ewrc-results.com

    Komentářů celkem: 2
    22. 8. 2013 16:25
    0 0
    Nevim,jestli ctvrta otazka je myslena jako chytak nebo jen ten kdo vymyslel otazky misto fiesta napsal focus.tak se ptam,je ctvrta otazka dobre napsana??
    22. 8. 2013 16:36
    0 0
    Jé, já su trubka, já prostě odpověděl, kolik jede fiest...ovšem otázka 3 je záludná. Počítaj se i prostě přidělené časy? smajlík
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!