Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 23. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z třiadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 – Barum Czech Rally Zlín.

Barum Czech Rally Zlín

Třiadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 se zúčastnilo 940 lidí. Nejčastěji jste ve svých tipech chtěli vítězství Jana Kopeckého – v 872 případech. Tovární jezdec Škody Motorsport potvrdil svoji kvalitu a Barumku opravdu vyhrál. Druhou příčku Václava Pecha odhadlo správně také velké množství z Vás – 296 (častěji jste tipovali jen Lappiho). Body za třetí pozici Jaromíra Tarabuse bralo 10 tipujících.

KO otázka na letošní třiadvacátou soutěž zněla: Dokáže Jan Kopecký zvítězit ve více RZ než zbylé dvě posádky továrního týmu Škoda Motorsport? Ano nebo Ne? Jan Kopecký ovládl celou první etapu a zvítězil ve všech 9 rychlostních zkouškách. Jeho kolegové z týmu, Lappi a Wiegand, se neprosadili ani jednou, a tak správně je odpověď ANO a 813 tipujících si polepšilo o 4 body.

S žolíkem získal nejvíce bodů z Barum Rally Zlín nirinda (46 bodů). Vzhledem k tomu, že je to i největší počet získaných bodů bez žolíka, vyhrává právě tento nick. Může se těšit na speciální triko od firmy UAX v hodnotě 472 Kč sponzorované Pivovarem Zubr. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro třiadvacáté kolo tipovačky Martin Bujáček, zjistíme, že dokázal trefit 6 lidí v Top 8. Plusové body získává za umístění Romana Kresty. Musíme také přičíst body za správně zodpovězenou KO otázku a výsledkem je zisk 13 bodů.

Zubrův tip na Barum Rally Zlín od Martina Bujáčka
1.KOPECKÝ Jan
2.LAPPI Esapekka
3.KRESTA Roman
4.PECH Václav
5.WIEGAND Sepp
6.KOSTKA Tomáš
7.TARABUS Jaromír
8.ORSÁK Jaroslav

Aktuálně tipujeme na Rally Australia.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!