Neobyčejné příběhy z historie automobilky II

Škoda Muzeum si Vás dovoluje pozvat na podzimní přednáškový cyklus, který je zaměřen na různá témata z historie automobilky.

Škoda Muzeum si Vás dovoluje pozvat na podzimní přednáškový cyklus, který je zaměřen na různá témata z historie automobilky. Podzimní přednáškový cyklus startuje 1. 10. 2013 a končí 3. 12. 2013. Návštěvníci budou moci vždy v úterý od 17:30 shlédnout zajímavé přednášky a prezentace. Mezi přednášejícími nebudou chybět vynikající konstruktér a otec Favoritu Petr Hrdlička, legenda motosportu John Haugland, publicista a spisovatel Jan Králík či Jan Tuček, prasynovec slavného cestovatele Mirek Škulina, motoristický novinář Zdeněk Vacek či Michal Velebný, známý automobilový odborník. Témata jsou různorodá napříč dějinami podniku, dozvíte se Jak se rodil Favorit, jak se Johnu Hauglandovi řídily závodní škodovky, jak to bylo s pobočným závodem ve Vrchlabí v dobách, kdy ještě pod Škodovku nepatřilo, co předcházelo tomu než z výrobní linky sjelo první sériové embéčko. Vydáme se na výpravné cesty s cestovatelem Škulinou i po stopách Saši Kolowrata a Karla Čapka a v neposlední řadě se dozvíte, jak to bylo se závodním speciálem Škodou 200 RS.

Podzimní přednáškový cyklus navazuje na jarní, který byl vůbec první akcí tohoto charakteru ve ŠKODA Muzeu. Přestože to byla premiéra na osm přednášek si cestu do hlediště našlo více než 1200 návštěvníků. Věříme, že podzimní cyklus v mnohém naváže na ten jarní a nabídne posluchačům mnoho zajímavého. Po skončení přednášek je pro zájemce z řad návštěvníků připravena prohlídka depozitáře s průvodcem.

Vstup na přednášky je zdarma. Bližší informace naleznete v přiloženém letáku.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!