Na konci října již čtvrtý ročník Rallye České Středohoří

Rallye České Středohoří vstupuje do svého čtvrtého ročníku. Po třech letech v Rallye Cupu se bude bojovat o body v rámci Volného Poháru.

Rallye České Středohoří vstupuje do svého čtvrtého ročníku. Po třech letech v seriálu Rallye Cup se tentokrát bude bojovat o body v rámci Volného Poháru. Není to jediná změna, kterou do dalšího ročníku vnesl organizační tým okolo Vlasty Tlaška. Tou další je trochu netradiční termín, a to sobota a neděle 26. a 27. října 2013. V neposlední řadě i zanesení dvou nočních krátkých sobotních rychlostních zkoušek do koncepce soutěže je novinkou, která zpestří poslední soutěž Volného Poháru.

Rallye České Středohoří zavede soutěžáky do města Terezín, v areálu místního Auto muzea bude umístěn servis. Během nedělního dne bude na posádky čekat klasický sprintový formát, tj. třikrát 3 měřené testy. Jejich délky dosahují od 6 do 12 kilometrů a v celkovém součtu to dělá pěkných 83 měřených kilometrů.

Více o soutěži včetně zvláštního ustanovení a přihlášky najdete na litomerice.vtr.cz.

Komentářů celkem: 3
19. 9. 2013 08:31
0 0
...tak děkuju! Na stránkách Volného poháru,v kalendáři,je všude termín konání závodu v Litoměřicích uveden ve dnech 25.až 26.10 2013.Máme již nahlášené dovolené a objednané ubytování.Teď abychom všechno překopali!
19. 9. 2013 16:29
0 0
Jestli se nepletu, tak to má souvislost s volbami – během voleb není možné konat soutěže – takže z tohoto důvodu muselo dojít k posunutí termínu a v sobotu se začne až po skončení voleb.
20. 9. 2013 18:09
0 0
Na stránkách VP již tato informaci v pruběhu týdne byla. A myslíš, že pořadatel je rád, že nám vládnou ho**** a díky nim musel být termín posunut? smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!