Jiří Dudešek - eWRC.cz
23. 9. 2013 12:41 − 3134× − 0

Pozvánka na Rallye České Středohoří

Pro letošní IV. ročník Rallye České Středohoří jsme provedli podstatnou změnu a to zařazení naší soutěže do seriálu Volný pohár.

Pro letošní IV. ročník Rallye České Středohoří jsme provedli podstatnou změnu a to zařazení naší soutěže do seriálu Volný pohár. Mnozí z Vás již u nás startovali v minulosti a tudíž znají prostředí rychlostních zkoušek a taky náš přístup k celému závodu. Proto jsme i letos připravili mnoho nového pro Vás i pro diváky. Jedna ze změn se dotkla umístění depa (servisní zóna), kterou jsme umístili do prostor okolo muzea aut v Terezíně (www.automuzeum-terezin.cz). Zde budou vyznačeny a očíslovány kóje tak, aby každá posádka věděla kam se má postavit. Tímto chci požádat jednotlivé posádky a týmy, které potřebují kóje vedle sebe, aby nás co nejdříve kontaktovali na e-mailu: vtr@vtr.cz.

Další změnou jsou samotné rychlostní zkoušky, které se snažíme každým rokem měnit tak, aby byly co možná nejatraktivnější – jak pro posádky, tak pro diváky. Pro letošek jsme také připravili dvě noční rychlostní zkoušky, které se pojedou v litoměřických kasárnách a to dvěma průjezdy.

Tímto bych Vás chtěl pozvat na atraktivní motoristickou soutěž. Uzávěrka přihlášek je neděli 20. 10. 2013 ve 24 hodin. Ti z Vás, co se přihlásí do 14. 10. 2013 je upravena výše startovného. Vše je připraveno pro hladký průběh celé soutěže, která startuje v sobotu 26. 10. 2013 na litoměřickém náměstí v 17 hodin a pokračuje samotným závodem již ve zmíněných kasárnách. V neděli 27. 10. 2013 celá soutěž pokračuje klasickým 3 x 3 RZ. Start je v neděli od 8 hodin. Všechny informace o celé rally najdete na našich internetových stránkách www.vtr.cz, sekce Rally České Středohoří.

Za celý realizační team Rallye České Středohoří Vás zve na tuto soutěž.

Ředitel soutěže

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!