Posádka týmu Semerád Rally před Francií

Česká posádka Martin Hudec – Jakub Kotál odstartuje již příští týden do dalšího podniku Mistrovství světa – Rallye de France – Alsace 2013.

Posádka týmu Semerád Rally, Martin Hudec a Jakub Kotál, odstartuje již příští týden do dalšího podniku Mistrovství světa, prvního asfaltového závodu pro třebíčského pilota, Rallye de France – Alsace 2013.

Po velice úspěšné Neste Oil Rally Finland, kde Martin s Kubou svou disciplinovanou jízdou dovezli své Mitsubishi Lancer Evo IX na prvním místě v Production cupu, budou ve Francii opět usilovat o mety nejvyšší. Martin na asfaltu strávil celou dosavadní kariéru a tak bude chtít pozlobit své soupeře nejen v Produkčních vozech, ale i v celé WRC 2. Technická příprava začala už po Finsku, každý světový závod dá vozu hodně zabrat a tak se musí vždy celé rozebrat do šroubku. Do Francie odjíždí auto s novým motorem, mechanici nyní dokončují detaily a nakládají vše potřebné k pondělnímu odjezdu . Martin nezahálel, věnoval se fyzické přípravě a v mezičase také vyladil novou edici triček, kterou si můžete objednávat na www.mhracing.cz. V tuto chvíli celý natěšený čeká na odjezd.

„Konečně se ukážeme v Mistrovství Světa na povrchu, který znám nejlépe, a proto doufám v kvalitní výsledek v rámci Cupu Produkčních vozů. Moc se těším, že zase usednu do závodního auta. Pro mě je každá příležitost být na trati rychlostní zkoušky nádhernou záležitostí, letos těch příležitostí moc nebylo a proto je to pro mne o to víc emotivní. Těším se na naše fanoušky, kteří se ve velkém počtu chystají na tuto rally a věřím, že předvedou pořádný kotel na rychlostních zkouškách. Chceme se jim odvděčit tím, že dojedeme až na cílovou rampu, kde se s nimi budeme moc pozdravit."

A jak se těší Kuba Kotál?
,,S Martinem se do Francie už moc těšíme, v rámci několika "poprvé" se ale vracíme na povrch, který oba známe nejlépe. Pro mě to bude paradoxně první závod v "myšákovi" na asfaltu. Vzhledem k postavení v Produkčním šampionátu bychom chtěli dosáhnout opět na nějaké hezké body. Další důvod proč se těšit do Francie je loučení se jedné velké legendy a k tomu její souboj s Ogierem. Měly by to být v každém případě krásné závody.“

Rallye de France odstartuje ve čtvrtek 3.10.2013, Power stage v ulicích města Strasbourg v Alsasku. Na Martina s Kubou čeká téměř 315 ostrých kilometrů rozdělených do dvaceti rychlostních zkoušek.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!