Semerád Rally team součástí Loebomanie

Posádka Semerád Rally teamu Martin Hudec – Jakub Kotál má za sebou dva dny seznamovacích jízd, které zvládla bez větších komplikací.

Posádka Semerád Rally teamu Martin Hudec – Jakub Kotál má za sebou dva dny seznamovacích jízd, které zvládla bez větších komplikací, kromě včerejšího problému s brzdami před poslední rychlostní zkouškou. Svůj tréninkový vůz musela svěřit do péče mechaniků a poslední RZ natrénovat v náhradním voze.

Start a cíl každé RZ jsou obklopeny desítkami fanoušků čekajících na autogramy hlavně Seabastiana Loeba. V jejich snažení jim dělá naše posádka menší zmatek, protože jejich tréninkový vůz je skoro stejný jako Sebastianův.

"Vždy před startem se k nám seběhne dav fanoušků, ale jakmile zjistí, že nejsme Seb s Danielem, obrací se pryč. Skalní ale zůstávají a rozhodně toho nelitují," říká k této komické situaci Martin Hudec.

Zítra dopoledne čeká naší posádku shakedown a poté ještě seznamovací jízdy první městské superspeciálky, která se bude trénovat v elektromobilech. Celé závody pak odstartují odpoledne právě touto superspeciálkou.

"Zdravím všechny fanoušky do ČR, je to tu fantastické, tratě jsou přesně, jak je mám rád. Střídají se zde rychlé a technické pasáže a je zde i několik krásných úseků mezi vinicemi. Neuvěřitelní jsou zde místní fanoušci, kteří obléhají starty a cíle zkoušek čekajíc na podpisy a focení. Nikdy bych nečekal, že jsou Francouzi tak srdeční a příjemní. Moc se těším jak to celé zítra vypukne a hlavně na naše fanoušky, kteří by měli ráno dorazit přeplněným autobusem. Ráno na shakedownu si poprvé vyzkouším nový druh pneumatik a jsem docela zvědavý jak fungují. Držte všichni pěsti štěstí a dobrou noc," shrnuje své dojmy z tréninku Martin Hudec.

"Trénink ve dvou dnech byl docela náročný, ale tratě jsou opravdu skvělé. Předpověď počasí se na víkend pořád trochu mění, ale dešti se asi nevyhneme, takže jsme se snažili na to myslet i při psaní rozpisu," popisuje dosavadní průběh Jakub Kotál.

Ve čtvrtek v 15:50 odstartuje první sekce závodu, tak naší posádce držte palce. Aktuální informace můžete sledovat na Facebook fanpage www.facebook.com/hudecmartin a nová týmová trička můžete zakoupit na www.mhracing.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!