KL Racing s Trněným na Rallylegend WRC San Marino

Republika San Marino, tretí najmenší štát v Európe bude už počas nasledujúceho víkendu hostiť po jedenásty krát podujatie Rallylegend WRC.

Republika San Marino, najmenšia republika a tretí najmenší štát v Európe bude už počas nasledujúceho víkendu hostiť po jedenásty krát podujatie Rallylegend WRC. V tomto roku bude mať na Rallylegend WRC San Marino zastúpenie aj slovenský KL Racing Team.

Posádkou, ktorá bude reprezentovať slovenský KL Racing Team je česká dvojica Karel Trněný – Stanislav Kafka s vozidlom Škoda Fabia WRC, ktorú sme mali možnosť sledovať priamo v akcii aj na niektorých podujatiach v rámci tohtoročných slovenských majstrovstiev. „Do San Marina, na Rallylegend WRC cestujeme už druhý krát v rade. V minulom roku sme tu v našej kategórii, čiže WRC dojazdili na druhom mieste, čo nám to spravilo poriadnu chuť vrátiť sa sem. Celé podujatie je neskutočné, atmosféra je prenádherná, všade je neskutočné množstvo divákov. Čo sa týka tratí, tie sú úplne odlišné od toho na čo sme zvyknutí v Čechách, alebo na Slovensku. Priemerná rýchlosť sa tu pohybuje zhruba na polovičnej hodnote ako u nás, ide sa zo zákruty do zákruty a v živote by som neveril, že existujú na svete cesty, kde je na sto metroch trojica vracákov. Proste niečo úžasné, veľmi sa na San Marino teším. Moja vďaka v prvom rade patrí tímu KL Racing, kde nás chalani v myšlienke absolvovať Rallylegend WRC San Marino, okamžite podporili,“ rozhovoril sa Karel Trněný, jazdec Škody Fabia WRC.


Foto: tým

„V momente, ako za nami prišiel Karel Trněný s myšlienkou absolvovať Rallylegend v San Marine bolo jasné, že ho podporíme a samozrejme nemalou mierou prispeli aj naši partneri, ktorým za túto podporu patrí vďaka. Berieme to ako výzvu, ale aj poctu, že nám toto Karel ponúkol. Verím, že sa našej „novej“ posádke bude aj v tomto roku dariť. O výsledku budeme samozrejme informovať po podujatí,“ dodal Marek Lokaj, manažér KL Racing Teamu.

Komentářů celkem: 1
9. 10. 2013 22:01
0 0
Držím palca aj Teamu aj posádke aj Karlovi a Standovi,prajem pekný výsledoksmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!