10. 10. 2013 19:13 − 2727× − 0

Bryan Bouffier: Rally Sanremo je asfalt "par excellence"

Bryan Bouffier říká o Rally Sanremo, že je to jedna z nejlepších asfaltových soutěží v kalendáři. Sám se této soutěže zúčastnil čtyřikrát.

Bryan Bouffier říká o Rally Sanremo, že je to jedna z nejlepších asfaltových soutěží v kalendáři. Sám se této soutěže zúčastnil čtyřikrát, jeho nejlepším dosavadním výsledkem je třetí pozice z roku 2011. Do letošního ročníku odstartuje opět s Peugeotem 207 S2000 a společnost mu bude dělat tradičně Xavier Panseri.

"Jsem šťastný, že pojedeme tuto rally a vím, že 207 je stále konkurenceschopný. Věřím, že můžeme zajet pěkný závod a že to bude zrovna tato soutěž – je to asfalt "par excellence"," sklání poklonu Sanremu francouzský jezdec. "S tolik dobrými jezdci máte o dobrou motivaci postaráno. Je fajn být na startu," dodal Bryan Bouffier.

O titulu evropského šampiona je už rozhodnuto, ale Bryan Bouffier je ve hře o pozici vicemistra. K tomu je třeba být v posledních dvou soutěžích lepší než Craig Breen. "Dobře, bylo by to hezké být druhý, ale na začátku sezóny ME to opravdu nebyl můj cíl," přiznává jezdec Peugeotu 207 S2000 před italskou soutěží. Letos Bouffier zaznamenal kromě vítězství na Tour de Corse ještě tři druhá místa – v Rakousku, Belgii a v Polsku. Evropský šampionát ukončí v listopadu 54. ročník Rallye International du Valais 2013.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!