Rallye České Středohoří již za 14 dní

onboardy • Rallye České Středohoří vstupuje do svého čtvrtého ročníku. Po třech letech v Rallye Cupu se bude bojovat o body v rámci VP.

Rallye České Středohoří vstupuje do svého čtvrtého ročníku. Po třech letech v seriálu Rallye Cup se tentokrát bude bojovat o body v rámci Volného Poháru. Rallye České Středohoří zavede soutěžáky do města Terezín, v areálu místního Auto muzea bude umístěn servis.

Na sobotu jsou kromě slavnostního startu na litoměřickém náměstí naplánovány i dvě krátké speciální rychlostní zkoušky v areálu místních kasáren. Již z minulosti víme, že se v kasárnách hodně práší, letos se pojedou navíc se světelnými rampami! Během nedělního dne bude na posádky čekat klasický sprintový formát, tj. třikrát 3 měřené testy. Jejich délky dosahují od 6 do 12 kilometrů a v celkovém součtu to dělá pěkných 83 měřených kilometrů.

Pořadatel připravil nejen pro posádky onboardy ze dvou připravených rychlostních vložek. A to proto, aby nalákal na zbývajících 12 volných míst ve startovní listině, více místa v propustnosti trati jednoduše není. Zatímco RZ3 již některé posádky znají z premiérového ročníku Rallye České Středohoří, následující rychlostní vložka bude úplná novinka. Z onboardu je patrné, že se bude jednat o královskou zkoušku celé soutěže, nejen kvůli její délce.

Více o soutěži včetně zvláštního ustanovení a přihlášky najdete na litomerice.vtr.cz. Mapy a časový harmonogram jednotlivých rychlostních testů budou zveřejněny v neděli.

Komentářů celkem: 1
15. 10. 2013 01:21
0 0
Tak ta Sebuzínská to je fakt perla, zvlášť nálet do Čeřeniště. Tahle RZ by se neztratila ani na Bohemce. Až se do kopců dostane z nížin i zbytek soutěže, třeba z Velkého Března přes Lhotu pod Pannou a Rýdeč nebo na Děčínsku z Veleně přes Lesnou do Boletic, tak pak to bude teprve o Středohoří! Kasárna jsou pro motokáry.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!