Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 29. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z devětadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 – Rally Vsetín.

Rally Vsetín

Devětadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 se zúčastnilo 713 lidí. Největším favoritem na vítězství byl podle Vašich tipů Jan Sýkora (369 tipů). Mirek Jakeš se podle Vás ocitl v roli druhého favorita na prvenství a 200 z Vás, kteří věřili mladému jezdci, získali body. Body za druhou příčku Odložilíka obdrželo 173 tipujících a za třetí pozici Honzy Sýkory pak 86 z Vás.

KO otázka na letošní devětadvacátou soutěž zněla: Stane se Miroslav Jakeš mistrem MČR ve sprintrally v celkovém pořadí? Ano nebo Ne? Prvenství v soutěži si od začátku hlídal právě Mirek Jakeš, k titulu ale potřeboval, aby zároveň jeho největší konkurent – Roman Odložilík – dojel nejlépe na čtvrté příčce. Roman Odložilík si situaci ale zkušeně pohlídal a dojel druhý a stal se mistrem ČR ve sprintrally. Správně je tedy odpověď NE. 327 z Vás získalo plusové body, 313 tipujících je naopak ztratilo.

S žolíkem získal nejvíce bodů z Rally Vsetín marphyy, který získal 40 bodů. Letos ale vyhrávají soutěžící, kteří natipují nejvíce bodů bez žolíka. Nejúspěšněji tedy z Jeseníků natipovali i Soji, had, PMS a Bison, kteří získali 20 bodů. Všichni vyjmenovaní se tedy mohou těšit na speciální triko od firmy UAX v hodnotě 472 Kč sponzorované Pivovarem Zubr. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro devětadvacáté kolo tipovačky Milan Pantálek, zjistíme, že dokázal trefit 3 jezdci v Top 8. Plusové body získává za první místo Mirka Jakeše. Musíme ale odečíst body za nesprávně zodpovězenou KO otázku a výsledkem je zisk 2 bodů.

Zubrův tip na Rally Vsetín od Milana Pantálka
1.JAKEŠ Miroslav
2.SÝKORA Jan
3.TOMAŠTÍK Jaromír
4.ODLOŽILÍK Roman
5.GRZYB Grzegorz
6.TRNĚNÝ Karel
7.KOŘISTKA Robert
8.PLÍHAL Miroslav

V současné době tipujeme na Rallye Catalunya 2013.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!