Redakce - eWRC.cz
28. 10. 2013 19:00 − 2920× − 0

Soutěž s Martinem Prokopem o týmové tričko

Soutěžte s Martinem Prokopem o týmové tričko týmu Jipocar po Španělské Rally, které se jako jediný Čech účastnil v královské třídě WRC.

Omlouváme se za malý výpadek v naší pravidelné soutěži s Martinem Prokopem. Teď budeme dál pokračovat a trička rozdáme i v dalších soutěžích, ve spojení třeba s účastí Martina Prokopa při nějaké akci v ČR.

Výherce trička z minulého kola, kterým je Jiří Schmeid z Bílé Třemešné prosíme, aby nás kontaktoval mailem na soutez@ewrc.cz a domluvil si velikost trička.

Právě teď můžete soutěžit o limitovanou edici týmového trička s Martinem Prokopem.

Do soutěže budou zařazeni všichni, kteří odpoví správně na jednoduché otázky a do pátku 1.11.2013 do 22:00 zašlou svůj email s uvedením jména a adresy pro zaslání výhry na mail soutez@ewrc.cz . Do předmětu emailu uveďte heslo: Martin Prokop. Z mailů obsahujících správné odpovědi bude vylosován výherce, kterému zašleme týmové tričko.

Soutěžní otázky:

  • 1) Napište, jakého nejlepšího výsledku dosáhl Martin Prokop při Španělské Rally 2013 v RZ v absolutním pořadí.
  • 2) Napište kolikátí dojeli Martin Prokop a Michal Ernst v power stage ve Španělské Rally 2013
  • 3) Napište při jaké motoristické soutěžní akci se představí Martin Prokop s vozem Ford Fiesta WRC v České republice v následujícím měsíci.
  • 4) Napište kolikátý se letos uskutečnil start Michala Ernsta na Španělské Rally

  • Tričko, o které soutěžíte

    Pomoc při hledání odpovědí na soutěžní otázky jistě najdete na stránká www.martinprokop.com nebo na www.ewrc.cz případně na www.ewrc-results.com

    Komentářů celkem: 0
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!