Zubrův tip na Rallye du Valais od Jakuba Voldřicha

Jedenatřicátým letošním expertem v Zubr Tipovačce eWRC.cz je Jakub Voldřich, který Vám může poradit s tipem na Rallye du Valais.

Jakub Voldřich zvolil – obdobně jako spousta jiných jezdců – cestu do motorsportu skrze volné podniky. Po čtyřech letech se v roce 2012 ale rozhodl pro přestup do vyšší kategorie v podobě Poháru ČR. Letošní ročník už se nesl ve znamení kompletní sezóny ve sprintrally a výsledkem je čtvrtá příčka v celkovém hodnocení třídy 8.

Jakub před svým tipem řádně prozkoumal i výsledky z předchozích ročníků Rally International du Valais a výsledkem je odhadovaný triumf Craiga Breena (tudíž jeho posun v pořadí ME na druhé místo). Druhý podle jezdce závodícího s Peugeotem 206 RC bude mladoboleslavské eso Esapekka Lappi, který dokončí soutěž před domácím Nicolasem Althausem. Jak Kubovi tip vyjde, uvidíme v cíli soutěže v sobotu v podvečer.

Zubrův tip na Rallye du Valais od Jakuba Voldřicha
1.BREEN Craig
2.LAPPI Esapekka
3.ALTHAUS Nicolas
4.ANCIAN Jeremy
5.AIGNER Andreas
6.RAOUX Jean Michael
7.ORSÁK Jaroslav
8.CARRON Sébastien

KO otázka zní pro jedenatřicátou letošní soutěž následovně: Dokončí Jarek Orsák soutěž v Top5? Ano nebo Ne? Jakub Voldřich si myslí, že český jezdec s vozem Škoda Fabia S2000 ve Švýcarsku neuspěje a jeho odpověď je: NE.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou ve čvrtek 7. listopadu 2013 ve 14 hodin a 15 minut.

Komentářů celkem: 2
6. 11. 2013 13:01 Upraveno 13:03
0 0
a pojede vůbec Jarek Orsák?smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!