Tým Citroen uznal chybu a Sordovi se omluvil

Administrativní chyba, díky které Sordo začne ve Walesu s pětiminutovou penalizací, vznikla skutečně na straně týmu Citroen.

Administrativní chyba, díky které Sordo začne ve Walesu s pětiminutovou penalizací, vznikla skutečně na straně týmu Citroen. Šéf týmu Yves Matton to přiznal krátce po rozhodnutí sportovních komisařů.

"V první řadě se omlouvám Danimu," uvedl pro server wrc.com Yves Matton. "Udělali jsme chybu v nominaci karosérie. Jednou jsme použili karosérii z našeho druhého týmu, a to je právě ta devátá karosérie."

Sám Sordo to bral s nadhledem. "Stala se menší chyba, ale stojí nás 5 minut. To je ale život, ne? Všichni jsme jen lidé a děláme chyby. Někdy je dělám já, někdy je udělá někdo v týmu. Jsem samozřejmě zklamán, ale na druhou stranu nám už v šampionátu o nic nejde. Zkusíme na to během soutěže nemyslet a uvidíme."

Sordovo velmi diplomatické vyjádření je v souladu se spekulacemi, podle kterých u týmu Citroen zůstane i v další sezóně.

Komentářů celkem: 5
14. 11. 2013 17:01
0 0
Co to je jedna pětiminutová penalizace za ty auta co jezdec za karieru rozmlátí svýmu chlebodárci smajlík
14. 11. 2013 17:15
0 0
Když on by na to zrovna teďkom měl nebejt toho penálu. Aspoň takhle si to vždycky každej říká. Vím to z vlastní zkušenosti ze slalomů smajlík
14. 11. 2013 19:04
0 0
Já bych se na to podíval i z jiného pohledu - není divné, že Sordo jede s devátou karosérií na třináctém soutěži v sezóně? To to u Citroenu jako náhodně losují? smajlík
14. 11. 2013 19:38
0 0
Shacki: Pokud jsem dobre pochopil, je to 9. karoserie v rámci týmu, to podle mne znamena nejen Sordo, ale oba jezdci dohromady maji povoleno 8 karoserii. (Mozna jim v tom "udelal" bordel Loeb, kdyz jel jen vybrane souteze smajlík )
14. 11. 2013 19:40
0 0
Mrkni se na profil Sorda, letos jel skoro pokaždé s jiným autem.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!