15. 11. 2013 06:58 − 2738× − 0

Show střídá show, tentokrát bude ta Walašská

Se závěrem sezony přichází na řadu nejen bilancování a střádání plánů na příští rok, ale také doba show s hlavním cílem – pobavit oko diváka.

Se závěrem sezony přichází na řadu nejen bilancování a střádání plánů na příští rok, ale také doba rallyových show s hlavním cílem – pobavit oko diváka. Akce tohoto typu jsou v oblibě i u JT Rocksteel Ŕíha Group Rally Teamu, který jednu takovou nedávno navštívil a na další se právě chystá.

První show-akcí byla i tentokrát ta na Slovakia Ringu. K našim východním sousedům zamířil po loňské dobré zkušenosti opět i Jarda Tomaštík, který usedl za volant eN-kového Mitsubishi Lancer a opět se velmi dobře bavil. Více už on sám: „Slovakia Ring se nám vloni hodně líbil, a tak jsme zde chtěli prezentovat naše partnery i letos. Pořadatelé postavili opět velmi pěknou trať a musím říci, že jsme se na ní dokonale vyblbli. Dělal jsem hodně smyků, tak doufám, že jsme se divákům líbili. S Jurou Daňkem, který jel v týmovém Cliu, jsme si střídali Pavlu Fričovou, samozřejmě jen jako spolujezdkyni, a i ta byla ze závodu nadšená,“ říká s úsměvem Jaromír Tomaštík.

Další akce na sebe ale nenechává dlouho čekat a JTRT bude opět při tom. O nadcházejícím víkendu je ve Starojické Lhotě připravena už desátá evoluce Invo Czech Walašské Rally Šou. Ta startuje v sobotu 16. listopadu od 9.00 hodin a JT Rocksteel Říha Group Rally Team by chtěl tímto všechny fanoušky pozvat. Za vsetínský tým tentokrát nastoupí kromě Jardy Tomaštíka s Mitsubishi ještě Olga Lounová s Renaultem Clio a Tomáš Růžička se Subaru Impreza. „Chtěl bych srdečně pozvat všechny fandy na tuto perfektní akce plnou zábavy pro všechny. Loni se to hodně povedlo a věřím, že letošek nebude výjimkou. Jako JTRT budeme mít silné zastoupení a uděláme maximum pro pobavení diváků,“ láká všechny rallyové nadšence Jarda Tomaštík.

A na závěr ještě jedna potěšující zpráva pro fanoušky. JiTka, čili týmové Subaru Impreza S12 WRC, vybojovala s Menyou Krózserem za volantem na víkendové Mecsek Rally v Maďarsku senzační druhé místo v absolutním pořadí a ukázala, že je i po opravě ve špičkové kondici. Na Pražském Rallysprintu a také na Mikuláš Rally Slušovice se už ale představí znovu i českým fanouškům, samozřejmě pak s Jardou Tomaštíkem za volantem, který určitě z rozevlátého stylu nijak neubere…

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!