Novikov: Byl jsem moc rychlý…

Jevgenij Novikov opět havaroval, což nikoho moc nepřekvapí. Kupodivu prý havaroval proto, že byl moc rychlý…

Jevgenij Novikov opět havaroval, což nikoho moc nepřekvapí. Kupodivu prý havaroval proto, že byl moc rychlý… To je u něj kupodivu nejčastější příčina nehody, stejně jako nejčastější příčinou rozvodu je svatba…

Dost ironie, pojďme si vyslechnout vyjádření Novikova k dnešní nehodě na RZ11. "Bylo to na velmi rychlém místě. Padák dolů na horizont a po něm jsem měl napsanou ještě nějakou vzdálenost na brzdění před pravou zatáčkou. Jenže na ty brzdy tam už místo nebylo a do zatáčky jsem přijel moc rychle. Dal jsem auto bokem a snažil se ho zpomalit, ale nestačilo to a šli jsme ven přes střechu. Nebyla to velká rána, poškozený je jen předek vozu. Jsem si jist, že rám je v pořádku a zadek vozu také." Pokračovat ale nešlo. "Auto bylo moc daleko od trati a hlavně pod ní. Takže ačkoliv auto mělo stálo na všech čtyřech kolech, nešlo s tím nic dělat."

Novikov přitom sváděl nádherný boj s Ostbergem a Mikkelsenem o čtvrté místo. Zatím nebylo rozhodnuto, zda Novikov nastoupí do závěrečné nedělní etapy.

Komentářů celkem: 2
17. 11. 2013 16:22
0 0
Novikov je prostě bourač, ale narozdíl od třeba Duvala neni rychlostně na špici ani těsně u ní. Nevim, co na něm kdo vidí. S jeho prachama by v ms mohlo jezdit 5 lepších jezdců.
17. 11. 2013 16:25
0 0
Tento nadpis by se mohl v podstatě uložit a zkopírovat po každém závodním víkendu smajlík A Žeňa by si to měl vytetovat na čelo, aby to viděl denně v zrcadle.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!