17. 11. 2013 14:15 − 3057× − 3

„Vlčákovo“ vánoční nadělení

Nejprve radost ze solidních časů v silné mezinárodní konkurenci, poté vystřízlivění způsobené havárií a újmou na zdraví jezdce.

Z osmi startů šestkrát na bedně – tak zní letošní bilance Martina Vlčka, Richarda Laseviče a jejich Peugeotu 206 Kit Car. Sestava Svarmetal Motorsportu dala zapomenout na technické problémy z loňska a svými výsledky potvrzovala, že si se vzteklým francouzským krasavcem již dokonale rozumí. Obhajoba titulu ve třídě 6 začínala vypadat reálně, třešničkou na dortu první poloviny roku pak byla jednorázová účast s Fabií WRC, která skončila jezdcovým premiérovým prvenstvím. Potom ale následovala Barum rally, stačila jedna terénní nerovnost a úspěšné sezoně byl konec…

Na podzimních závodech už ďábelsky vyhlížející a ještě ďábelštěji znějící „Pegy“ chyběl. Bolístky si museli nechat zahojit jak soutěžní vůz, tak i pilot, který na havárii ve sjezdu do Semetína doplatil zlomeným bederním obratlem. Po důkladné rehabilitaci je již „Vlčák“ zpět v  kondici a v soutěžním voze sedí každý druhý víkend, to samé však bohužel neplatí pro jeho „dvěstěšestku“. Její kariéra se havárií na Barum rally definitivně uzavřela a týmová garáž se otevřela jinému vozu, který by měl Martina s Richardem posunout v rámci bojů o absolutní pořadí výše. Volba padla na Fabii S2000 a hned první kilometry naznačily, že zvýšení počtu akceschopných drápků bude pro „Vlčáka“ krok správným směrem.


Foto: František Dušek

S novou týmovou zbraní souvisí i soutěž, kterou si pro Vás Martin Vlček s Richardem Lasevičem připravili. „Rádi bychom divákům vynahradili naši neúčast v závěru roku a trochu je navnadili na příští sezonu. Proto jsme vymysleli soutěž s lákavými cenami, z nichž hlavním tahákem je svezení s Martinem na některém testování či shakedownu před závody. Abychom podporovali zvídavost soutěžících, vymysleli jsme řadu prekérních otázek a rozhodli jsme se soutěž spustit tak trochu stylově – v Den studentstva,“ představil myšlenku soutěže autor nápadu – Richard Lasevič.

Zájemci o účast ve „Vlčákově vánočním nadělení“ mají na zaslání odpovědí na připravené otázky přesně měsíc. Vylosování výherců pak proběhne 18. prosince v sídle společnosti Svarmetal. Více informací najdete v pravidlech soutěže.

Pravidla:

Jedná se o korespondenční soutěž o věcné ceny, přičemž soutěžící musejí správně odpovědět na čtyři otázky a odpovědi zaslat na e-mailovou adresu lasevicr@seznam.cz (popřípadě zprávou na stránky facebooku Svarmetal Motorsportu). Každý účastník musí zanechat ve zprávě také přesnou adresu a popřípadě telefonní číslo, abychom jej mohli kontaktovat a uvědomit o případné výhře.


Foto: archiv týmu

Došlé správné odpovědi budou zařazeny do slosování a vylosovaní výherci obdrží věcné ceny. Začátek soutěž je 17. 11. 2013 a ukončení 17. 12. 2013. Slosování proběhne v prostorách firmy Svarmetal dne 18. 12. 2013 a výherci budou obeznámeni. Ceny budou neprodleně odeslány na adresu výherce. Výherce hlavní ceny (svezení v soutěžním voze) bude informován o možnostech svezení, a to buď v rámci Bonver rally drive championship 2014, předsezonního testu, testovací RZ Žiželice či testu před závodem, anebo shakedownu v závislosti na místě bydliště výherce.

Soutěžní otázky:

1. Kolik soutěží (včetně nedokončených) absolvoval náš tým v roce 2013 v rámci MMČR v rally a MČR ve sprintrally?
2. S jakým vozem a na jaké soutěži „Vlčák“ vybojoval své premiérové absolutní vítězství v kariéře?
3. Jaký je počet námi vyhraných RZ v sezoně 2013 v rámci třídy 6?
4. Ve kterém roce a v jaké třídě jsme získali mistrovský titul?

Ceny:

1. Týmové oblečení (mikina + tričko) + svezení v soutěžním voze Škoda Fabia S2000 na sedadle spolujezdce vedle Martina Vlčka.
2. Týmové oblečení – mikina + tričko
3. Týmové oblečení – mikina nebo tričko – dle výběru výherce

Komentářů celkem: 3
18. 11. 2013 17:501
0 0
Na FB jsem asi už před rokem vyhrál svezení a dodnes nic, snad někdy příště.
18. 11. 2013 17:582
0 0
Já jsem zase dosud neabsolvoval svezení s Mírou Tarabusem. Respektive dal jsem ho otci, ale mělo k tomu dojít na Barumce jak to tam tenkrát rozšvih na šejku Betti. Stálo to dost dlouho a pak už nebyl čas. Za to kluci nemohli. Nevim, jestli bude ještě někdy šance.
18. 11. 2013 20:313
0 0
No já to svezení vyhrál právě s Martinem Vlčkem a dodnes nic i když jsem se k tomu několikrát přes "prostředníka" přihlásil. Bohužel i tak nic. Snad se výherce této soutěže sveze, přeju mu to.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!